18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a trecut in frunte

Universitatea a trecut in frunte

Echipa „satelit“ a Universitatii a inceput returul Diviziei C cu o victorie chinuita in fata concitadinei Stiinta CFR, 1-0, rezultat in urma caruia alb-albastrii au trecut pe primul loc in serie, profitind de faptul ca liderul CSM Vilcea a stat. Desi au ginduri de promovare, elevii lui Ionel Luta au oferit vineri dupa-amiaza o evolutie slaba, jocul gruparii din Valea Rosie fiind in ton cu cel al echipei mari. Cu Feleaga, Curteanu, L. Dobre, L. Preda, Cl. Tudor si Stoianof in teren, fotbalisti care aspira la prima formatie, „satelitul“ a avut un joc incilcit, fara orizont, majoritatea jucatorilor fiind miini moarte in fata unei echipe care venise pe „Electro“ sa incerce marea cu degetul. CFR-ul a fost aproape sa se desfiinteze in intersezon, insa, cu toate acestea, jucatorii lui Florin Ispas s-au tinut destul de bine. Norocul gazdelor s-a numit fundasul Feleaga, ex-resiteanul inscriind cu capul, dupa o lovitura de colt, golul cu care formatia sa a obtinut cele trei puncte (’39).


Oltchim 1


„Gica Popescu“ 3


Dupa un tur dezastruos pe care l-a terminat la retrogradare, echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ a debutat in retur cu o victorie importanta la Rimnicu Vilcea, in fata Oltchimului, echipa care cistigase in tur, la Craiova. Sub comanda lui Adrian Popescu, „scolarii“ au avut o prestatie buna, izbutind sa-si surprinda adversarul, concretizind trei din numeroasele ocazii pe care si le-au creat. Pentru oaspeti au punctat Ivan (‘6), Popa (’60) si Dragotescu (’90), golul vilcenilor fiind reusit de Floricu (’87).


In cel de-al treilea meci care s-a disputat in seria a 5-a, Petrolul Ticleni s-a impus clar in fata lui FC Olt Scornicesti cu scorul de 3-0, echipa careia i-a predat si „lanterna rosie“. Golurile gorjenilor au fost reusite de Roman (’55-p, ’65) si Mocanu (’70).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS