18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInfringeri pe linie

Infringeri pe linie

Plecate la drum cu sperante, divizionarele C gorjene din seria a 6-a au capotat in prima etapa a returului, ce-i drept in deplasare si pe terenul unor echipe din fruntea clasamentului.


EMC Rovinari a avut sansa sa-si imbunatateasca punctajul in clasamentul adevarului chiar din primul meci, adversarii fiind posesorii „lanternei rosii“ a clasamentului. Atuurile gorjenilor erau, teoretic, cei sase jucatori de la divizionara B Pandurii, insa, pe teren, lucrurile au stat altfel. „Minerii“ din Moldova Noua au evoluat cu ambitie, ca si cum de soarta acestui meci ar fi depins salvarea de la retrogradare, impunindu-se cu 1-0. Dupa citeva ocazii ale rovinarenilor, gazdele si-au asigurat cele trei puncte prin golul lui Petru (’60), care a profitat de lipsa de marcaj a lui Baltaretu si a marcat la coltul lung.


CFR Timisoara 1


Minerul Matasari 0 


Minerul Matasari a fost foarte aproape sa piarda prin neprezentare jocul cu CFR Timisoara, ajungind la stadion cu doua minute inainte de expirarea timpului regulamentar. Fara incalzire, elevii lui Constantin Trifu au cedat dupa o jumatate de ora, cind au primit singurul gol, Gheju marcind cu concursul lui Badoiu (’30). Cu sase jucatori de la „Poli“ Timisoara in teren, „ceferistii“ au cedat initiativa in partea a doua, insa oaspetii nu au profitat de avantajul teritorial, ratind surpriza prin Baran, in doua rinduri, si Oprita.


UMT 1


Arsenal Motru 0


Arsenal Motru a ratat un punct pe terenul lui UMT in minutele de prelungire, cind gazdele au transformat o lovitura de la 11 m prin Cojan. Banica a pus mina pe un adversar in suprafata de pedeapsa si le-a oferit trei puncte nesperate adversarilor. „Am jucat foarte bine tactic, dar n-am contat in atac“, sustine managerul general al motrenilor, Puiu Palanceanu.


Celelalte rezultate din etapa a 14-a, seria a 6-a: Gloria Resita – Hese Timisoara 0-1, Minerul Valea Copcii – Auxerre Orsova 0-0, Severnav – Universitatea Resita 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS