28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea a spulberat-o pe Crystal

Chelsea a spulberat-o pe Crystal

Intr-un meci contind pentru etapa a 30-a a campionatului Angliei, lidera din Premier League, Cheslea Londra, a invins, simbata, pe teren propriu, cu 4-1, formatia Crystal Palace. Echipa antrenata de tehnicianul lusitan Jose Mourinho a inscris prin Lampard (’26), Cole (’54) si Kezman (’78, ’90), golul oaspetilor fiind marcat de Riihilahti (’44).


Ocupanta locului al doilea, Manchester United, a invins, la limita, pe stadionul „Old Trafford“, cu scorul de 1-0, formatia Fulham. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristiano Ronaldo, in minutul 21.


Intr-un alt meci disputat simbata, Arsenal Londra a invins in deplasare pe Blackburn Rovers, cu scorul de 1-0. „Tunarii“ au punctat prin Van Persie, in minutul 43.


Alte rezultate din etapa a 30-a a campionatului Angliei: Bolton Wanderers – Norwich City 1-0, Charlton – West Bromwich Albion 1-4, Portsmouth – Newcastle Utd. 1-1, Tottenham – Manchester City 2-1. Partidele Birmingham City – Aston Villa, Middlesbrough – Southampton si Liverpool – Everton s-au jucat ieri, dupa inchiderea editiei.


In clasament, Cheslea are 77 de puncte, fiind urmata de Manchester United, cu 66 de puncte, si de Arsenal, cu 64 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS