28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIes oltenii din tunel?

Ies oltenii din tunel?

Traditia meciurilor directe de la Constanta, situatia din clasament si problemele critice de la Universitatea duc, teoretic, spre o victorie a „marinarilor“ si astazi, in partida din campionat, dupa ce miercuri, in semifinala Cupa României, Farul a invins cu 1-0. Lupta pare inegala, mai ales ca intilnirea se disputa in fieful urmasilor lui Gica Hagi, dar partida de astazi este deschisa oricarui rezultat.


Craiova este, in prezent, o echipa cu mare foame de puncte, iar in eventualitatea unei victorii ar putea sa urce in clasament, probabil pe locul 14. Asta in cazul in care FC Brasov si Apulum ar pierde la Bacau, respectiv la Iasi. Microbistii olteni spera ca astazi Universitatea sa reprezinte „buturuga“ de care sa se impiedice Pascovici&comp. astfel incit „adevarul “ nostru sa fie altul.


Tot astazi se decide si soarta lui Pavel Badea, iar zvonurile dinspre birourile lui Dinel Staicu spun ca acesta are pregatit un „as“ in mineca. In afara de aceasta tensiune, in meciul dificil de astazi jucatorii olteni sint apasati, ca sa zic asa, si de tragedia din familia lui Schumacher… Badea nu se confrunta cu probleme de lot, doar Schumacher este absent din cauza decesului fetitei, iar Marius Iordache a ramas la Craiova fiind nerefacut. Gazdele ii au suspendati pe Apostol si pe Senin.


Intr-o avancronica a meciului ar trebui publicate si declaratii din cele doua tabere. Este insa evident ca toti cei 22 de fotbalisti care vor intra astazi pe „Gheorghe Hagi“ vor victoria, ca de altfel si cei doi antrenori! Nu este nici un secret ca, in fotbal, orgoliul, daruirea si un dram de noroc ar putea inclina balanta in fata celui cotat mai slab, in cazul nostru Universitatea. Farul, revelatia turului, este o echipa tenace, mai ales acasa. Ce va iesi? Un meci cu scintei!


Oricum, Badea gindeste probabil alta tactica fata de intilnirea din Cupa României, cind mai mult ne-am aparat. Astazi trebuie sa si marcam. Cine se incumeta?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU