18.7 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Meseria mea este sa apar bine!“

„Meseria mea este sa apar bine!“


In prima etapa a returului, FC Caracal a invins, la Pitesti, pe Inter din localitate, „lanterna rosie“ din B2, cu scorul de 1-0. Golul oaspetilor a fost marcat de Bornescu (’59, din penalti). Portarul oltenilor a avut in meciul de la Pitesti citeva interventii salvatoare, fiind considerat de antrenorul Ungureanu si de presedintele Nitulescu cel mai bun om de pe teren.


– Cum a fost meciul de la Pitesti?


– Greu. Ne-am dorit sa-l cistigam si, din fericire, ne-am atins obiectivul, adica am luat toate cele trei puncte, importante pentru noi.


– Ai fost eroul meciului!


– Erou? Toata echipa a fost „eroul“ meciului. Meritul este al tuturor…


– Ai marcat golul victorie si ai aparat foarte bine, de aceea esti considerat MVP partidei de la Pitesti.


– Am transformat un 11 m obtinut de colegul Alexandru Piturca. Spuneti ca am aparat foarte bine? Pai, asta imi este meseria! Trebuie insa sa precizez ca forma mea se datoreaza unei pregatiri foarte bune. Acum exista si un antrenor cu portarii, Sabin Ciurea, cu care fac pregatirea specifica. Sabin Ciurea, dupa cum probabil se stie, a fost un mare portar.


– Esti, oarecum, paradoxal, golgheterul echipei!


– Asta pentru ca eu am executat loviturile de la 11 m pe care coechipierii le-au obtinut. Cum spuneam, e meritul echipei. Eu doar am transformat penaltiurile obtinute de altii si, contabiliceste vorbind, figurez golgheter. Nu conteaza insa cine este golgheter, important este ca FC Caracal sa marcheze…


– Inainte de golul inscris de tine in poarta celor de la Inter Pitesti, in careul tau s-a petrecut o faza in care gazdele au reclamat un penalti, acuzindu-te de fault. Cum a fost?


– A fost o faza destul de simpla: la o iesire a mea dintre buturi, m-am ciocnit, involuntar, cu un atacant al gazdelor (Disney – n.r.), dar nu l-am faultat. Arbitrul a apreciat corect faza si nu a acordat penalti pentru Inter Pitesti.


– Urmeaza, in etapa urmatoare, la Caracal, meciul cu Rulmentul. In tur, voi ati avut un fel de complex al meciurilor de acasa si ati pierdut multe puncte la Caracal!


– Sa speram ca am depasit acest complex. Trebuie sa fim foarte atenti, sa ne gindim la victorie. Si cred ca FC Caracal va cistiga intilnirea cu Rulmentul! Argumente? Avem echipa puternica, iar in aceasta iarna ne-am intarit si cu citiva jucatori buni, cum ar fi Paduret si Pasare.


– Regreti ca nu ai plecat in Turcia?


– As fi ipocrit daca nu v-as spune adevarul. Si aceasta este subinteles si explicabil: una este sa joci in liga a doua din România si alta ar fi fost in campionatul din prima liga turceasca, mai ales ca aveam oferta de la o echipa cunoscuta. Am ramas la FC Caracal si acum nu ma gindesc decit ca echipa mea sa aiba un altfel de retur. Ce va fi la vara? Mai este pina atunci…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS