15.6 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFavoritii lui Sandoi

Favoritii lui Sandoi

Doar doisprezece „panduri“ sint indispensabili pentru antrenorul Emil Sandoi, restul de optsprezece putind evolua in orice moment, pe parcursul acestui retur la „satelitul“ EMC Rovinari. Craciunescu, Bogoi, Radoi, Trofin, Ursu, Popete, Scarlat, Vancea, Stefan, Vintilescu, precum si noile achizitii, Buia si Ilie, sint fotbalistii de la Pandurii de care antrenorul Emil Sandoi nu se poate dispensa, fiind practic jucatorii de baza ai gruparii gorjene.


In prima etapa a returului, opt din cei doisprezece jucatori au intrat pe teren ca titulari, in timp ce alti trei au fost indisponibili din diverse motive. Atacantii I. Stefan si Vintilescu au fost suspendati pentru meciul cu CS Otopeni, iar Scarlat este accidentat. Singurul disponibil care nu a intrat in atentia antrenorului in prima etapa din retur a fost fundasul Craciunescu, nevoit sa asiste de pe banca de rezerve la primul succes al tirgujienilor, dupa ce in tur a fost unul dintre titularii formatiei lui Sandoi. Daca Vintilescu nu conteaza pentru urmatoarea etapa cu Minerul Motru, fiind in recuperare dupa o accidentare la genunchi, Stefan va reveni cu siguranta in primul unsprezece, urmind sa-l inlocuiasca pe Lapadat.


In prima parte a campionatului, singurul portar din lotul divizionarei B cu dubla legitimare a fost Pindaru, care a evoluat de mai multe ori la „satelit“, dar nu a apucat sa debuteze pentru Pandurii intr-un joc oficial. Pentru retur, toti cei trei portari, Lung, Balaet si Pindaru, sint pe lista comuna a celor doua echipe, oricare dintre acestia putind fi trimisi sa joace in Divizia C. Jucatorii de cimp de care se poate folosi EMC Rovinari sint Arcanu, Bertea, Buca, Cimpan, Cristea, Lacoviste, Lapadat, Negut, Nica, C. Popescu, Paris, Gengiu, Nicola, Vladutoiu si Petrisor. Pentru prima etapa a returului, EMC Rovinari va avea la dispozitie, se pare, sase fotbalisti de la Pandurii pentru a obtine primele puncte in deplasarea de la ultima clasata, Minerul Moldova Noua. Portarul Pindaru si jucatorii de cimp Cristea, Paris, Nicola, Petrisor si Buca vor avea ocazia sa debuteze intr-o competitie oficiala in acest an, singura exceptie fiind Buca, acesta evoluind zece minute in partida cu CS Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS