12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Este normal sa fiu pregatit cu un alt antrenor“

„Este normal sa fiu pregatit cu un alt antrenor“

Esecul de simbata a tulburat apele la Universitatea, iar duminica dimineata patronul Dinel Staicu a avut o discutie cu antrenorul Badea, caruia i-a dat un ultimatum… Inca de duminica, s-a zvonit ca Pavel Badea va fi demis, iar printre posibilii inlocuitori au fost nominalizati Hizo si Halagian, iar aseara se vorbea si de altii… L-am contactat ieri pe Dinel Staicu, dar raspunsurile patronului oltenilor se pot „citi“ mai mult printre rinduri.


– Ati avut vreo discutie cu vreun antrenor pentru a-l inlocui pe Badea? Presa de astazi scrie ca printre favoritii dumneavoastra ar fi Hizo, chiar Halagian…


– Sint destul de suparat ca sa mai citesc si presa… Am spus insa ca nu cred ca este normal ca, in aceasta perioada de incercare a lui Badea, eu, ca patron, sa vehiculez nume de posibili inlocuitori. Noi românii avem o vorba: nici nu s-a racit mortu’ si incepem sa ne certam pe casa, pe avere!


– Da, dar la noi „mortu’“ este in casa!


– Este, dar nu pot sa fac declaratii publice, ce si cum…


– Inteleg insa ca ati avut unele discutii pe aceasta tema. Este adevarat?


– Cum sa raspund? Nici da, nici nu! Este normal sa fiu pregatit si pentru varianta in care Badea, Doamne fereste, pierde meciurile in acest termen de incercare. Eu i-am mai acordat antrenorului Badea o sansa pina dupa meciul din campionat, de simbata. Ca sa fiu sincer, nici nu aveam alta solutie pe mineca. Si, indiferent cine ar fi venit, oricum respectivul antrenor ar fi zis probabil cam asa: lasa-ma, domne’, sa-i vad si eu un pic… Nu puteam sa-l trimit imediat miercuri intr-un meci in Cupa României, apoi simbata in campionat!


– Cu alte cuvinte, doar simbata, dupa partida din campionat, discutam despre eventuala demitere a antrenorului Badea?


– Exact.


– Ce credeti ca le lipseste baietilor?


– Nu stiu ce sa mai zic. Cred ca daca jucau din primul minut cum au evoluat in ultimele 30 de minute ale partidei, situatia era cu totul alta. S-a repetat scenariul de la Bistrita cind, dupa ce am incasat patru goluri la un moment dat, am inscris si noi apoi trei goluri… La Rimnicu Vilcea, in zece oameni, am fost in stare sa jucam altceva, am si inscris un gol.


– Veti merge la Constanta?


– Fac tot posibilul sa merg, mai ales ca meciul de miercuri (miine – n.r.) din semifinalele Cupei României nu este televizat. Cel putin pe acesta vreau sa-l vad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII