21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a vizitat Salonul Auto de la Geneva

Mutu a vizitat Salonul Auto de la Geneva

Adrian Mutu, atacantul român al echipei Juventus Torino, a fost prezent joi la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de coechipierii sai Alessandro Birindelli si Zlatan Ibrahimovici. Cei trei jucatori au mers la standul Fiat, unde s-au intilnit cu suporteri ai echipei de fotbal, care i-au ovationat pentru calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Mutu, Birindelli si Ibrahimovici au mai vizitat standurile Lancia, Alfa Romeo, Ferrari si Maserati.


In ceea ce priveste o cedare a sa la AS Roma, Mutu a spus ca totul este posibil. „In viata nu poti sti ce iti rezerva viitorul. Imi doresc sa ramin la Juventus, dar nu depinde doar de mine. Sper ca in cel mai scurt timp sa obtin permisul pentru a putea juca in meciuri amicale, iar apoi ma voi gindi la finala Ligii Campionilor, unde imi doresc sa intilnim pe Chelsea“, a spus „Briliantul“.


Mutu, care este suspendat pina pe 18 mai, dupa ce a fost depistat pozitiv, va putea evolua in acest sezon doar in ultimele doua etape din campionatul Italiei si, eventual, in finala Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS