16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBayern a rezistat pe „Highbury“

Bayern a rezistat pe „Highbury“

Desi doar un gol a despartit-o pe Arsenal de sferturile Ligii Campionilor, echipa lui Wenger a fost totusi departe de calificare. Oamenii lui Magath au abordat partida de la Londra exact cum trebuia si nu au avut emotii, gazdele negasind spatii spre poarta lui Kahn. Singurul gol a venit in urma unei faze magice a lui Henry. O pasa trimisa tocmai din propriul careu a fost preluata de francez cu dreptul, din alergare, dintre doi adversari si trimisa in coltul lung. Atit insa, iar bavarezii, prin vocea tehnicianului lor, aspira deja la cistigarea Ligii Campionilor.


„S-a vazut ca am fost superiori adversarului. Dupa golul primit, jucatorii s-au enervat putin, dar au controlat ostilitatile, chiar daca Arsenal a atacat. Imi pare rau ca am ramas singura echipa germana in Liga, dar trebuie sa avem un drum cit mai lung, chiar sa cistigam trofeul“, a spus Felix Magath.


In schimb, Wenger a ramas doar cu satisfactia de a fi promovat intr-o astfel de competitie jucatori foarte tineri ca elvetianul Senderos (de 20 de ani), olandezul Robin van Persie (de 21 de ani) francezii Gael Clichy (de 19 ani) si Matthieu Flamini (de 20 de ani), spaniolii Cesc Fabregas (de 17 ani) si Jose Antonio Reyes (de 21 de ani).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS