22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu este prudent

Lucescu este prudent

In optimile Cupei UEFA, echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, la care evolueaza românii Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica, va juca in prima mansa pe teren propriu cu formatia olandeza AZ’67 Alkmaar.


Lucescu a spus ca si-a avertizat elevii sa trateze cu toata responsabilitatea „dubla“ cu formatia olandeza, care are in componenta citiva fotbalisti cu experienta, multi dintre acestia fiind selectionati in reprezentativa „Portocalei mecanice“. „Adversara noastra ocupa locul doi in campionatul Olandei. Trebuie sa tratam aceasta echipa cu seriozitate si respect. Au in lot multi fotbalisti care fac parte din nationala Olandei“, a spus tehnicianul român.


„Il Luce“ a precizat ca la meciul cu AZ’67 Alkmaar toti fotbalistii sai vor fi apti de joc. „Nu avem jucatori accidentati. Toti vor fi pregatiti pentru meci. Nu am riscat in ultimul meci din campionat si nu i-am introdus in teren pe Lastuvka, Duljaj si Lewandowski, care acuza probleme musculare. Situatia este diferita pentru Marica. El are nevoie de timp pentru a ajunge la forma optima“, a mentionat Lucescu.


Celelalte partide din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA se vor disputa dupa urmatorul program: Austria Viena – Real Zaragoza, Partizan Belgrad – TSKA Moscova, Olympiacos Pireu – Newcastle, Middlesbrough – Sporting Lisabona, Lille – Auxerre si FC Sevilla – AC Parma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS