16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCatalanii au contestat golul lui Terry

Catalanii au contestat golul lui Terry

Dupa ce Barcelona a fost eliminata de Chelsea, tehnicianul catalanilor, Frank Rijkaard, a criticat reusita lui John Terry prin care englezii au obtinut calificarea, considerindu-o ca neregulamentara. „La golul lui Terry, Carvalho l-a faultat pe portarul nostru. Jucatorii mei au vazut acest fault. Insa acum meciul s-a terminat si nu mai putem face nimic, este inutil sa mai protestam. Avem o echipa buna insa sansa ne-a ocolit. Avem multe de invatat de pe urma acestei partide“, a spus Rijkaard, precizind ca dubla intilnire cu Chelsea i-a lasat un gust amar, din cauza polemicilor iscate dupa prima mansa. Antrenorul olandez a recunoscut insa si faptul ca formatia sa a comis multe erori in defensiva.


Si Ronaldinho a sustinut dupa meci ca Ricardo Carvalho l-a faultat pe portarul Barcelonei. „Valdes a fost faultat clar“, a spus brazilianul, care a mai precizat insa ca nu conteaza cum au jucat cele doua echipe. „Ce importanta are cine merita sa se califice? Cel mai bun este cel care cistiga“, a concluzionat Ronaldinho, care a adaugat ca Barca va avea acum mai mult timp sa se concentreze pentru a cuceri titlul de campioana a Spaniei.


La rindul sau, Samuel Eto’o s-a aratat indignat de faptul ca Barcelona a parasit Liga Campionilor din cauza arbitrului Collina dar si pentru ca un om de ordine l-a insultat. „Un nenorocit care se ocupa cu securitatea m-a numit cioara atunci cind am incercat sa-i scot pe Rijkaard si Ronaldinho din altercatia de la final cu oamenii de ordine. Stiu ca nu trebuie sa-i punem pe toti oamenii de la Chelsea in acelasi sac, dar sint unii nemernici cu care trebuia facut ceva“, a spus Eto’o, care a criticat si stilul de joc al londonezilor: „Daca aceasta echipa cistiga Liga Campionilor este in detrimentul fotbalului. Spectacol putin, bani multi, asta este Chelsea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS