12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo si Senic sint in grafic

Energo si Senic sint in grafic

Energoconstructia Craiova a terminat la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, meciul cu Eurolines Bucuresti si a avansat un loc in clasament, ocupind pozitia a cincea, cu 38 de puncte. Pentru a-si pastra acest loc, craiovenii trebuie sa cistige in ultima runda, la Tirgu Mures, in fata unei echipe care tinteste evitarea barajului. De asemenea, Energo poate da o mina de ajutor concitadinei Senic, aflata in lupta directa pentru evitarea barajului cu formatia ardeleana.


Senic a cistigat luni, pe teren propriu, meciul cu Pandurii MB Tirgu Jiu, cu 9-2, si a reusit sa se salveze de la retrogradare, iar un punct cistigat in ultima etapa, la Odorheiu Secuiesc, i-ar putea scuti pe craioveni si de meciul de baraj. Desi gorjenii aveau nevoie de un rezultat bun pentru a evita retrogradarea, evolutia a fost jalnica. Pentru gazde au marcat Nicolae (3), Relea (2), Radut (2), M. Ionel si Dumitru, in timp ce oaspetii l-au avut in prim-plan pe portarul Golea, care a primit citeva goluri din jumatatea adversa, dar a si marcat o data.


„Speram sa intilnim la Odorhei o echipa relaxata, care are asigurat un loc in play-off si sa obtinem rezultatul care ne va salva de orice grija“, a spus antrenorul lui Senic, Vali David, care inaintea etapei a 25-a era hotarit sa schimbe actualul lot in proportie de 90 la suta la finalul sezonului, nemultumit de angajamentul jucatorilor sai in ultima parte a campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS