17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStadionul „Municipal“ este curatat de zapada

Stadionul „Municipal“ este curatat de zapada

Oficialii de la Pandurii Tirgu Jiu au intrat in febra meciului de simbata cu CS Otopeni, preocupindu-se si de treburile administrative ale clubului. Zapada si ploile cazute la sfirsitul saptaminii trecute au facut mai dificila misiunea ingrijitorilor stadionului „Municipal“, care astazi au sarcina sa deszapezeasca suprafata de joc. La curent cu prognoza meteo, conducatorii gruparii gorjene estimeaza o incalzire a vremii spre sfirsitul saptaminii, care ar influenta pozitiv starea terenului de joc.


Vicepresedintele Viorel Temelescu a spus ca nu ar agrea o aminare a returului, oferind ca exemplu meciul Stelei cu Valencia disputat pe un teren greu. „Trebuie sa inceapa odata campionatul, indiferent daca jucam in namol. Meciuri amicale nu putem sa sustinem, pregatire nu putem sa facem ca sa protejam terenurile, asa avem o motivatie in plus“.


Cei de la Pandurii au intrat in linie dreapta si in ceea ce priveste transferurile, avind doar trei zile la dispozitie pentru definitivarea lotului. Negocierile invocate de sefii echipei din Tirgu Jiu cu jucatori din Divizia A ale caror nume sint tinute secrete trebuie finalizate pina joi, cind este ultima zi in care se pot inregistra transferurile la FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS