15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHentz a cistigat finala cu AJF

Hentz a cistigat finala cu AJF

Dupa doua luni in care 24 de echipe de futsal si-au etalat calitatile in fiecare week-end, duminica a luat sfirsit si cea de-a treia editie a Memorialului „Cristi Neamtu“. Finala desfasurata in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii a adus fata in fata echipele FC Hentz si CF AJF Dolj, cistig de cauza avind primii. Formatia compusa din procurori si politisti, dar care treptat a achizitionat si jucatori care nu au legatura cu aceste meserii, s-a impus in fata arbitrilor doljeni cu scorul de 5-2. In semifinalele de simbata, Hentz invinsese cu 4-1 pe Athletic, in timp ce AJF trecuse de AS International cu 10-9. In finala mica, AS International a spulberat pe Athletic cu 9-2.


Duminica s-a mai disputat si finala fair-play, adjudecata de Molmat, care a depasit KO cu
3-0. Dupa ce invingatorii au primit Cupa „Cristi Neamtu“ chiar de la mama fostului portar al Universitatii decedat in urma cu trei ani in Cipru, au mai fost recompensati, cu cupe si diplome, golgheterul competitiei, Marius Giju (Stil Media, 50 de goluri), cel mai bun portar, Radu Borsan (FC Hentz), si cel mai bun jucator, Omar Dumitrica (CF AJF).


In acelasi timp cu Memorialul „Cristi Neamtu“, AJF Dolj a organizat, la Calarasi, si prima editie a Cupei Dunarii la fotbal, la care au participat patru divizionare D. Trofeul a revenit gazdelor, Victoria Calarasi, care au invins, in finala, cu 5-4, dupa executarea loviturilor de la 11 m, pe UT Dabuleni. Finala mica a fost cistigata, tot la penaltiuri, de Recolta Ostroveni, 6-5 cu Portul Bechet. In meciurile anterioare, UT Dabuleni trecuse de Recolta Ostroveni cu 1-0, iar Victoria Calarasi depasise cu 2-1 Portul Bechet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS