15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoua pase de gol in contul românilor

Doua pase de gol in contul românilor

Spania. Jucatorul Bogdan Mara a dat o pasa de gol in meciul pe care echipa sa, Polideportivo Ejido, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, in compania formatiei Almeria, la care evolueaza Constantin Gilca, in etapa a 27-a din campionatul Spaniei. Atit Mara la Polideportivo, cit si Gilca la Almeria au evoluat pe tot parcursul partidei. Intr-un alt meci al rundei a 27-a din Segunda Division, Catalin Munteanu a fost titular la echipa Real Murcia, care a cistigat, cu 1-0, in fata formatiei Racing Ferrol. Catalin Munteanu a fost inlocuit in minutul 60, cu Ivan Alonso.


Germania. In etapa a 14-a a diviziei secunde din campionatul Germaniei, Catalin Racanel a dat pasa de gol in meciul pe care formatia sa, Eintracht Trier, l-a cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata echipei Erzgebirge Aue. Racanel a evoluat pina in minutul 75, cind a fost inlocuit cu Klasen. Tot in 2.Bundesliga, Adrian Iordache a intrat pe teren in minutul 57, in locul lui Schuppan, in meciul pe care formatia sa, Energie Cottbus, l-a cistigat pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata echipei Greuther Fürth.


Elvetia. In runda a 22-a din campionatul Elvetiei, FC Zürich a terminat la egalitate, scor 0-0, partida sustinuta in compania formatiei Neuchatel Xamax. La FC Zürich, Iulian Filipescu a evoluat pe tot parcursul partidei, in timp ce Adrian Ilie a fost inlocuit in minutul 73, cu Di Jorio. In divizia secunda din Elvetia, AC Bellinzona, cu Adrian Pit si Cristian Ianu integralisti, a pierdut, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Concordia Basilea.


Grecia. Echipa Aigaleo Atena, antrenata de Ilie Dumitrescu, a pierdut in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Xanthi Skoda, in etapa a 21-a din campionatul Greciei. Fostul jucator al echipei Steaua, Nana Falemi, a inscris in propria poarta in meciul pierdut de formatia sa, Ergotelis, cu scorul de 0-2, in fata echipei Halkidona.


Turcia. Jucatorul Iulian Miu a fost integralist in partida pe care formatia Bursaspor a cistigat-o, cu scorul de 5-0, in fata echipei Turk Telekomspor, in etapa a 23-a a ligii secunde din Turcia. Mijlocasul Cornel Frasineanu a intrat pe teren in minutul 52, in locul lui Orhan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS