25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Croatia poate cistiga Cupa Davis“

„Croatia poate cistiga Cupa Davis“

Legendarul jucator al croatilor, Goran Ivanisevic (foto), a spus ca echipa Croatiei poate cistiga, in 2005, Cupa Davis, dupa ce a reusit in primul tur sa elimine la Los Angeles team-ul american. Ivanisevic, campion la Wimbledon, este, in prezent unul dintre antrenorii echipei, alaturi de capitanul nejucator Nikki Pilic.


„Sortii nu ne-au fost favorabili la inceput, dar daca am batut SUA, putem cistiga Cupa Davis pentru ca «zeita Fortuna» ne avantajeaza in continuare“, a spus Ivanisevic, referindu-se la faptul ca urmatorii adversari vor fi România, in sferturi, si invingatoarea dintre Rusia si Franta, in semifinale.


Croatia a mai invins SUA si in 2003, la Zagreb, dar americanii nu au contat atunci pe Andy Roddick sau Andre Agassi. In schimb, Ivanisevic a jucat atunci la dublu alaturi de Ljubicic.


„Jucatorii nostri pot juca pe orice suprafata. Avem o echipa mare, jucatori valorosi, cu un mare viitor. Este amuzant sa fiu aici alaturi de baieti, sa ma antrenez cu ei. Mult mai simplu este insa sa joci. Sper ca intr-o zi voi fi capitan nejucator“, a adaugat Ivanisevic. (D.B.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS