14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho ar putea sa fie audiat in cazul Mutu

Mourinho ar putea sa fie audiat in cazul Mutu

Jose Mourinho, tehnicianul echipei Chelsea, va accepta sa fie audiat de catre cei care vor analiza memoriul depus de gruparea londoneza la FA, prin care se solicita despagubiri in valoare de opt milioane de lire sterline de la atacantul român Adrian Mutu. „Eu am dat deja o declaratie referitoare la relatia mea cu jucatorul in perioada in care am colaborat cu el. Aceasta va fi analizata de FA, dar daca va fi nevoie de mine in calitate de martor, sigur ca voi merge. Ceea ce face Adrian in prezent nu este problema mea“, a spus antrenorul lusitan.


Conform presei britanice, clubul Chelsea doreste sa stabileasca un precedent prin actiunea sa, memoriul urmind sa fie analizat la sfirsitul lunii martie de Comisia de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal (FA), formata din trei membri. Chelsea va sustine ca acordul cu Mutu a fost reziliat din cauza comportamentului necorespunzator al acestuia, iar daca FA va da dreptate gruparii Chelsea, dosarul va fi trimis la FIFA, forul mondial urmind sa stabileasca valoarea compensatiei pe care clubul Juventus va trebui sa o achite si eventualele sanctiuni ce vor fi aplicate ulterior jucatorului.


Desi este suspendat pina pe 18 mai, Mutu a semnat un contract cu gruparea italiana Juventus Torino. Clubul Chelsea i-a reziliat contractul lui Mutu in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping solicitat chiar de antrenorul Jose Mourinho, fiind ulterior suspendat pentru sapte luni de FA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS