15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuve a cistigat derbiul cu AS Roma

Juve a cistigat derbiul cu AS Roma

In etapa a 27-a a campionatului Italiei, echipa AS Roma a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul disputat simbata, pe teren propriu, in fata formatiei Juventus Torino. Pentru AS Roma a inscris Cassano (’39), in timp ce Juventus a punctat prin Fabio Cannavaro (’11) si Del Piero (’44 – penalti). Jucatorii Cristian Chivu (AS Roma) si Adrian Mutu (Juventus) nu au evoluat in acest meci, primul nefiind refacut dupa o accidentare, iar cel de-al doilea fiind suspendat pina in mai pentru dopaj.


Inainte de inceputul partidei cu AS Roma, patru suporteri ai echipei Juventus Torino au fost raniti prin injunghiere. Cei patru suporteri au fost agresati in momentul in care coborau din masina, in apropierea stadionului „Olimpico“. Sustinatorii echipei Juventus au fost injunghiati si au fost batuti cu pumnii si cu picioarele. Politia a anuntat ca suporterii au fost transportati la spital, dar nu a precizat gravitatea ranilor lor. Atmosfera incinsa de dinaintea partidei s-a mentinut si in timpul jocului, fostii jucatori ai Romei, Zebina si Emerson, fiind huiduiti, la fel ca si tehnicianul Fabio Capello. Furia fanilor romani a atins cote si mai mari atunci cind Juve a avut parte si de ajutorul arbitrilor, primul gol fiind marcat din ofsaid, la celalalt faultul producindu-se in afara careului.


Intr-un alt meci disputat simbata, AC Milan a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, codasa clasamentului, Atalanta. Pentru milanezi au inscris Ambrosini (’71) si Pirlo (’90+4), in timp ce pentru bargamasci a marcat Makinwa (’73). Daca torinezii au de partea lor arbitrii, „diavolii“ lui Ancelotti par logoditi cu „Zeita Fortuna“, cistigind inca un meci in ultima secunda a prelungirilor si pastrindu-si astfel prima pozitie din Serie A, gratie golaverajului mai bun.


Ieri, dupa inchiderea editiei, in runda a 27-a a campionatului italian s-au mai disputat urmatoarele partide: Fiorentina – Reggina, Internazionale Milano – US Lecce, Messina – Lazio Roma, FC Parma – Cagliari, Sampdoria Genova – Chievo Verona, Siena – Brescia, Udinese – Bologna si Livorno – Palermo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS