26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Jucatorii s-au menajat pe un teren groaznic“

„Jucatorii s-au menajat pe un teren groaznic“

Desi asistenta a fost dezamagita de prestatia echipei craiovene, antrenorul Pavel Badea s-a aratat satisfacut de evolutia jucatorilor sai si de rezultatul final, promitind o altfel de abordare a jocului din prima etapa a returului, cu FC Arges.


„Sint multumit de jocul echipei, in conditiile in care terenul a aratat groaznic. Jucatorii nostri s-au menajat, sa nu riste vreo accidentare cu o saptamina inaintea startului returului. Simbata, cu FC Arges, veti vedea alta fata a Universitatii Craiova“, a spus Pavel Badea dupa joc.


Si jucatorii au invocat starea terenului ca o scuza pentru evolutia modesta. „Gazonul a fost impracticabil. Am facut lupte in noroi, nu fotbal. Nu stiu ce vom face in campionat daca vom avea parte tot de asemenea orezarii“, a afirmat Zeno Bundea. „Nu prea ne-a iesit jocul, dar sint sigur ca altfel vom juca in meciurile oficiale. Ne-am saturat de terenuri proaste“, a spus Ionut Lutu, jucatorul cel mai solicitat pentru autografe de spectatorii din Vinju Mare.


Patronul echipei Building, Mihaela Giuca, a stat din nou pe banca tehnica si la final a acuzat jocul agresiv al craiovenilor, doi dintre jucatorii divizionarei B accidentindu-se serios si putind pierde meciul din prima etapa a returului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS