14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona are din nou opt puncte avans

Barcelona are din nou opt puncte avans

Dupa primele meciuri din etapa a 27-a din Primera Division distanta dintre Barcelona si Real Madrid, cele doua echipe care se lupta pentru titlul de campioana, s-a marit din nou la opt puncte. Catalanii au trecut peste cele doua remize consecutive si s-au intors victoriosi de la Osasuna. Trupa lui Rijkaard s-a impus cu 1-0, unicul gol al meciului fiind reusit de Samuel Eto’o, in minutul 39, camerunezul aflindu-se la cea de-a 18 reusita in acest sezon. Barcelona a profitat de egalul „galacticilor“, 1-1, care nu au reusit sa treaca de Valencia, pe „Mestalla“. Fara Zidane si Raul, accidentati, Real Madrid a primit gol in minutul 13, de la argentinianul Aimar, insa a reusit sa egaleze prin Ronaldo (’27), brazilianul marcind dupa etape bune de „seceta“.


Intr-o alta partida disputata simbata, Atletico Madrid a cistigat cu 3-0 intilnirea de pe teren propriu cu FC Sevilla, gratie reusitelor lui Salva (’16), Fernando Torres (’37) si Antonio Lopez (’42). In clasament, FC Barcelona are 62 de puncte, fiind urmata de Real Madrid, 54 puncte, si de FC Sevilla, cu 43 de puncte.


Partidele Betis Sevilla – Getafe, Espanyol – Levante, Numancia – Villarreal, Mallorca – Real Sociedad, Real Zaragoza – Racing Santander, Athletic Bilbao – Albacete si Deportivo La Coruna – Malaga s-au disputat aseara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS