18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia este la egalitate cu Belarus

România este la egalitate cu Belarus

Hanescu – Mirnii 1-3, Pavel – Volcikov 3-0


In primul meci al intilnirii România – Belarus, din primul tur al grupei mondiale a Cupei Davis, Max Mirnii si-a confirmat clasa, aducind un punct pentru oaspeti dupa ce l-a invins pe Victor Hanescu, cu 7-6 (8-6), 6-4, 3-6, 6-4. Mirnii a avut un serviciu extrem de puternic, care a depasit de multe ori 200 km/h. Victor Hanescu a reusit citeva mingi de mare efect – loburi liftate si retururi de rever in lung de linie -, insa acestea au fost insuficiente pentru a obtine victoria in fata lui Mirnii.


In cel de-al doilea meci de ieri, Andrei Pavel (foto) l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 7-6 (7-2), 7- 6 (7-2), pe Vladimir Volcikov. Jucatorul din Belarus a oferit o replica peste asteptari, Pavel fiind nevoit sa se intrebuinteze serios pentru a aduce primul punct in contul României.


Astazi, de la ora 15.00, este programata partida de dublu, in care perechea Andrei Pavel / Gabriel Trifu va infrunta cuplul Max Mirnii / Aleksandr Buri. Miine, de la ora 13.00, Andrei Pavel va juca in meciul vedeta cu Max Mirnii, iar Victor Hanescu se va duela cu Vladimir Volcikov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS