15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nasul“ vrea sa-l pastreze pe Manea

„Nasul“ vrea sa-l pastreze pe Manea

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a precizat ca a discutat cu antrenorul echipei nationale de tineret, Nicolae Manea, si spera ca acesta sa-si retraga cererea de incetare a raporturilor de munca. „Manea a depus o cerere de incetare a raporturilor de munca, invocind probleme personale, pe care am acceptat-o. Luni avem Comitetul Executiv si vom discuta aceasta cerere si sper sa inteleaga ca este nevoie de el, ca trebuie o continuitate“, a spus Sandu.


„Nasul“ sustine ca stia de propunerea pe care Nae Manea o avea din partea unui sindicat. „Nu s-a pus problema contractului sau mai stiu eu ce. Stiam ca are o propunere de la Asociatia Fotbalistilor Români. Mi-a spus ca «am o situatie speciala si nu vreau sa creez o presiune asupra jucatorilor prin comportamentul meu»“, a subliniat presedintele federatiei.


Oficialul FRF a mai spus ca a facut tot ce a putut pentru a-l determina pe Manea sa se razgindeasca. „Eu am facut demersurile ca el sa inteleaga ca e nevoie de el si sper ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv domnul Manea sa isi retraga cererea. Daca va refuza, ne vom gindi si la alte variante, pentru ca trebuie sa fim pregatiti mereu cu solutii“, a incheiat Mircea Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS