16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta pe internet

Stiinta pe internet

Evenimentele care se intimpla la echipa din Banie, precum si evolutia jucatorilor craioveni nu este comentata zilnic doar de presa, ci si de suporteri, prin intermediul diverselor site-uri de internet dedicate Stiintei. Alaturi de pagina oficiala a clubului, www.fcuniversitatea.ro, exista si alte site-uri web care prezinta amanunte despre alb-albastri, pe ale caror forumuri se discuta aprins despre situatia echipei.


Printre acestea se numara: www.alb-albastrii.go.ro, www.stiintacraiova.com, www.craiova-maxima.ro, www.stiinta.net sau www.forzacraiova.tk. De asemenea, antrenorul Pavel Badea beneficiaza de propria pagina pe internet, iar dintre jucatori, Ionut Lutu si Zeno Bundea se pot lauda cu site-uri dedicate lor.


In afara multiplelor elemente pozitive, prezentarea noutatilor despre echipa utile fanilor Stiintei din alte orase sau de peste hotare, respectivele pagini au si efecte daunatoare. Din pacate, majoritatea celor care acceseaza site-urile au devenit „fani de internet“, „ultrasi de monitor“ sau „suporteri de tastatura“, specii pe care adevaratii fani le detesta. Majoritatea acestor „net-fans“ nu cunosc ce inseamna o deplasare riscanta in Stefan cel Mare, Ghencea si Giulesti, sau ce presupune insotirea si incurajarea echipei in deplasari la Cluj, Bistrita, Constanta, Bacau sau Iasi.


Spre exemplu, multi dintre cei care se rezuma sa comenteze pe internet evolutia echipei sau prestatia galeriei sau a unor brigazi nu au mai mult de cinci deplasari la activ, iar la meciurile de acasa vin numai daca intrarea este libera sau daca nu se anunta precipitatii.


„Unii dintre ei nu stiu cum se numeste imnul echipei, daramita sa-l intoneze, dar isi permit sa critice atitudinea adevaratilor ultrasi, care fac sacrificii enorme pentru a fi alaturi de echipa, indiferent daca incurajeaza sau protesteaza. Ascuns in spatele calculatorului, este usor sa protestezi, sa contesti, dar cel mai mare pacat este sa arunci cu noroi in cei care chiar au facut aceste lucruri pe stadioane. Din nefericire, «molima» i-a cuprins si pe unii sustinatori ai Stiintei“, a comentat Sebi, liderul brigazii „Ultras“, dezvoltarea acestui tip de suporter in România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII