16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta are sapte straini in echipa

Stiinta are sapte straini in echipa

Dupa antrenamentul de ieri-dimineata, atacantul sirb Jane Gavalovski a semnat contractul cu Universitatea, valabil pina in vara anului 2007. Patronul oltenilor a avut o ultima negociere cu impresarul sirb al jucatorului, asistat de reprezentantul român, Aurel Damian, in timp ce fotbalistul a efectuat primul antrenament din aceasta saptamina cu alb-albastrii, el fiind invoit pina ieri.


Dupa negocieri, Dinel Staicu a spus: „Totul este acum rezolvat, jucatorul a adus toate actele necesare pentru obtinerea permisului de munca. Am batut palma, iar astazi la prinz (ieri – n.r.) Gavalovski a semnat un contract pentru doi ani si jumatate.“


Jane Gavalovski, ultima oara la Obilici, a fost coleg cu celalalt atacant sirb al Stiintei, Stevanovic, la Rad Belgrad. El a devenit liber de contract dupa divortul de Obilici, iar angajamentul lui la Universitatea se pare ca nu depaseste 25.000 de dolari pe sezon, insa suma nu a fost confirmata de oficialii olteni. In amicalul Universitatea – Oltul Slatina 3-2, golurile oltenilor au fost marcate de cuplul de atacanti de la Rad Belgrad, Gavalovski – Stevanovic (cel de-al treilea gol al Stiintei fiind un autogol).


Universitatea are in acest moment sapte jucatori straini in lot: Guso, Daouda, Edu Magri, Marquinhos, Stevanovic, Gavalovski si… Milan Jovanovic, care este inca sub contract cu gruparea olteana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS