12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPresa turca il invata pe Hagi sa antreneze

Presa turca il invata pe Hagi sa antreneze

Fanatik scrie ca Galatasaray s-a calificat in semifinalele Cupei Turciei pentru prima data dupa patru ani, iar jurnalul Hurriyet il avertizeaza pe Hagi sa fie atent, deoarece echipa sa urmeaza sa joace cu Besiktas in campionat. „Acest meci va fi unul pe viata si pe moarte. Hagi va trebui sa remedieze problemele pe care le are echipa sa, pentru ca un rezultat negativ ar scoate pe Galatasaray de pe sine. Jucatorii trebuie sa invete toate detaliile legate de Besiktas. Hagi este omul-cheie al derbiului. Trebuie sa isi gindeasca foarte bine miscarile, deoarece greselile nu vor fi iertate“, este sfatul cotidianului Hurriyet pentru antrenorul român.


Dupa calificarea in semifinalele Cupei Turciei, gratie victoriei cu 1-0 obtinuta, marti, in deplasare, la Diyarbakirspor, Gica Hagi s-a declarat multumit de evolutia echipei sale. „Nu este usor sa invingi in deplasare si ma bucur ca ne-am calificat“, a spus „Regele“.


Jurnalul Milliyet considera ca Galatasaray a obtinut cu usurinta calificarea in semifinale. „Galata a fost invinsa de Diyarbakirspor in prima jumatate a sezonului, dar de data aceasta nu i-a fost teama, a facut ca un meci ce se anunta dificil sa fie usor si s-a calificat. Datorita acestui rezultat i-a crescut increderea in fortele proprii, inaintea meciului cu Besiktas“, se mentioneaza in Milliyet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS