20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNitulescu: „Paduret este al nostru!“

Nitulescu: „Paduret este al nostru!“

Divizionara B FC Caracal intentiona sa dispute ieri sau astazi inca un meci amical, dar starea terenurilor ii incurca planurile antrenorului Nae Ungureanu. „Ar fi trebuit sa jucam miine (astazi – n.r) la Rosiori, cu Rova, dar gazdele nu au acceptat sa jucam pe terenul cel bun, motiv pentru care am renuntat la acest amical“, a spus presedintele Jean Nitulescu. Oltenii si-au continuat astfel antrenamentele la Caracal. Aseara urma ca si Alin Nicola, la care Sandoi a renuntat inca din vara trecuta, sa semneze contractul cu FC Caracal.


Vorbind despre mediatizatul caz Paduret, oficialul oltean ne-a repetat ceea ce sustine de mai bine de o luna: „Am intreprins demersurile legale pentru ca Romeo Paduret sa joace in retur la FC Caracal. Impresarul Dumitru Tudor, care a fost ocupat cu rezolvarea transferului lui Neaga, a revenit in Bucuresti si s-au reluat demersurile legate de aducerea lui Paduret la FC Caracal. S-a vorbit marti cu impresarul, iar astazi (ieri – n.r.), la Bucuresti, va avea loc o intilnire intre partile implicate in acest caz. «Ciorba» (Dumitru Tudor – n.r.) ne-a dat toate garantiile ca jucatorul va veni la noi. Cum spuneam, vrea nu vrea, Paduret este al nostru. Nu ar fi exclus ca pe linga Paduret sa mai transferam un jucator, dar sa asteptam deznodamintul discutiilor de la Bucuresti.“


De altfel, si Mircea Rednic, antrenorul care l-a dorit pe Paduret la FC Vaslui, a recunoscut ca a fost obligat sa renunte la acesta. „Au aparut, intr-adevar, probleme legate de dezlegarea lui de la Universitatea. Patronul nostru, Adrian Porumboiu, a discutat cu Dinel Staicu, insa nu au ajuns la nici o intelegere in privinta lui Paduret, motiv pentru care am fost obligat sa renunt la el. De aceea, nu l-am luat nici in turneul din Italia. Probabil ca oficialii de la FC Caracal au fost mai iuti… Am inteles ca impresarul Dumitru Tudor a luat si bani pentru ca Paduret sa fie transferat acolo, asa ca… Cei de aici mi-au spus de altfel ca nu pot sa-l ia pe Romeo la FC Vaslui, asa ca am renuntat la ideea de a-l avea la echipa. Mie imi pare rau, as fi vrut sa-l am pe Paduret in formatia mea“, a afirmat Rednic.


De la FC Caracal au plecat in aceasta iarna Dantes (si-a reziliat contractul, intentionind sa joace in liga a treia din Grecia) si Totoroata (imprumutat un an si jumatate la Minerul Lupeni), in timp ce Baia este dorit de divizionara C Armata Craiova si de Progresul Segarcea (Divizia D). In schimb, de mai bine de o saptamina si-a reluat pregatirile mijlocasul Dina. Acesta a fost si in cantonamentul centralizat de la Baile Govora, dupa ce a facut o recuperare la Baile Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS