18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae spune ca-si merita salariul

Niculae spune ca-si merita salariul

Marius Niculae nu este de acord cu o reducere a salariului, asa cum au propus responsabilii clubului Sporting Lisabona, si se gindeste sa nu-si mai prelungeasca intelegerea cu gruparea portugheza in cazul in care va cistiga mai putin. Contractul atacantului român va expira la finalul actualului sezon competitional. Marius Niculae nu a avut contact cu nici un alt club, intentia sa fiind de a continua sa joace la Sporting Lisabona, dar va dori ca actualele clauze ale contractului sau sa fie mentinute.


Impresarul jucatorului, Victor Becali, a dezmintit faptul ca Sporting ar fi nemultumita de Niculae. „Daca erau nemultumiti, nu-i mai propuneau prelungirea contractului. Sa nu uitam ca Niculae a fost mult timp accidentat, iar fiecare club incearca sa cheltuiasca mai putin“, a spus Becali, care sustine ca exista deja oferte pentru internationalul român.


Laudat de presa portugheza


Presa lusitana lauda prestatia ex-dinamovistului in meciul cu Estoril Praia, din etapa a 23-a a campionatului Portugaliei, cistigat cu 4-0 de Sporting, in care românul a marcat o data. Precedentul gol inscris de Marius Niculae in campionatul portughez s-a consemnat pe 9 mai 2004, in meciul cu Vitoria Guimaraes, cistigat de Sporting, in deplasare, scor 2-0, in ultima etapa a sezonului 2003/2004. Intr-un articol intitulat „Niculae spune prezent“, cotidianul Record noteaza ca revenirea atacantului român a fost simbolica, el evoluind in meciul cu numarul 50 pentru Sporting Lisabona. „Niculae reapare in conditii mai bune. Contractul sau va expira la sfirsitul sezonului si are la dispozitie trei luni pentru a demonstra ca merita prelungirea lui. O provocare personala, pe care, in urma golului inscris luni si a evolutiei sale pe teren, o poate privi cu optimism“, scrie Record.


Publicatia O Jogo mentioneaza ca Marius Niculae a fost unul dintre motivele pentru care meciul cu Estoril a fost interesant. „In ciuda lipsei de ritm, românul s-a luptat cum o facea inainte si continua sa se bucure de simpatia suporterilor, asa cum s-a vazut in momentul in care a fost schimbat“, titreaza O Jogo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS