21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Emil Sandoi, campionul ofertelor

Antrenorul Emil Sandoi, campionul ofertelor

Pandurii Tirgu Jiu este la al doilea sezon consecutiv in care lupta pentru promovare, deci se afla in atentia cluburilor din prima divizie. Cu toate acestea, jucatorii tirgujieni nu au fost solicitati sa evolueze in Divizia A, motivele fiind diverse.


Cel mai ofertat a fost antrenorul Emil Sandoi, care tot de la Pandurii a ajuns pe banca tehnica a Univeritatii Craiova, iar in ultimul an a mai avut propuneri sa pregateasca echipe din primul esalon. In campionatul precedent, Popete si Ursu au fost doriti de un club din Grecia, insa conducerea gorjenilor a refuzat tranzactia.


Presedintele Marin Condescu a afirmat ca Pandurii a primit in acest sezon oferte pentru Scarlat si Vintilescu, tot de la un club din Grecia, dar a refuzat si de aceasta data oferta. „Avem ca obiectiv promovarea si nu sa vindem jucatori, chiar daca preturile erau bune“, a motivat Condescu refuzul. „Pandurii“ au fost monitorizati de un impresar grec la partida cu Rapid II, de la Bucuresti, incheiata cu scorul de 2-2, acesta fiind impresionat de evolutiile lui Vintilescu si Scarlat. Se pare ca gruparea interesata de jucatorii gorjeni este Veria, din liga a doua elena.


Daca in ultimii ani nu au vindut nici un jucator in Divizia A, in schimb, gorjenii au achizitionat mai multi obisnuiti ai primului esalon. In aceasta iarna, lotul a fost intarit cu atacantul Stiintei, Mircea Ilie, iar astazi este asteptat la o noua runda de negoiceri Romica Buia, de la „Poli“ Timisoara, in timp ce, la inceputul saptaminii viitoare, conducerea spera sa aduca la Tirgu Jiu inca un virf din Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS