20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am pastrat golurile pentru meciurile oficiale“

„Am pastrat golurile pentru meciurile oficiale“

– Claudiu, suporterii se tem sa nu fii al doilea Borbely, dupa ce nu ai reusit sa marchezi in meciurile amicale…


– Ce pot sa spun, bine ca este vacanta. Nu ma ingrijorez deloc, pentru ca niciodata nu am fost golgheterul partidelor de verificare. Cind se va juca pe puncte, cind va fi miza, atunci se vor contabiliza golurile.


– Deci, sa stea linistiti fanii?


– Suporterii trebuie sa ma judece dupa prestatiile din partidele din campionat sau din Cupa României. Nu ma tem ca voi continua pe aceeasi linie, voi avea alta motivatie in meciurile oficiale.


– Te temi de concurenta „straina“ din linia de atac?


– Nu ma tem de nimeni. Ar fi bine sa fie toti in forma si sa joace cine este mai bun. „Bora“ (Stevanovic – n.r.) este fotbalist adevarat, iar despre ceilalti nu mi-am facut inca o parere, deoarece au venit la Craiova in ultima perioada a pregatirii.


– Iti convine aminarea returului?


– La noi era terenul bun, se putea juca si m-am cam saturat de pregatiri, abia astept sa inceapa campionatul. Dar daca prin alte parti nu se putea juca fotbal, nu avem decit sa mai asteptam o saptamina.


– Cum comentezi zvonurile privind eventuala inlocuire a antrenorului?


– Am vazut chiar in Gazeta de Sud ca patronul Dinel Staicu a spus ca nu va renunta la Pavel Badea nici daca echipa va retrograda, deci aceasta declaratie nu mai lasa loc de interpretari. Eu vreau sa ramina Pavel Badea, pentru ca el m-a dorit la Craiova si trebuie sa continuam ce am inceput impreuna.


– Dupa calificarea Stelei, fanii craioveni vor fi mult mai exigenti si mai nerabdatori sa vada performanta si la Craiova…


– Este normal, si noi vrem sa jucam in cupele europene, dar trebuie sa avem, totusi, putina rabdare, sa scapam de aceasta situatie si apoi sa ne gindim la mai mult.


– Cum comentezi zvonurile privind reciprocitatea cu Farul, renuntarea la Cupa pentru punctele din campionat?


– Aud pentru prima data acest lucru, dar nu vad de ce am proceda astfel. Farul este o echipa buna, dar nu una care sa ne sperie si pe care sa nu o putem bate in ambele competitii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS