14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStevanovic are drept de joc

Stevanovic are drept de joc

Clubul din Banie a intrat ieri in posesia „cartilor verzi“ ale jucatorilor achizitionati in iarna aceasta, cu exceptia celei a lui Borislav Stevanovic, neeliberata inca de fostul sau club, FC Zemun. Totusi, atacantul de 29 de ani va putea fi folosit in prima etapa a returului, contra lui FC Arges, chiar daca respectivul act nu va intra in posesia clubului oltean. Regulamentul FIFA prevede ca un club sa poata folosi un jucator daca au trecut 30 de zile de cind a fost solicitata „cartea verde“ a acestuia, iar pe 9 martie termenul va expira in cazul lui „Bora“.


Stiinta a receptionat in schimb „cartea verde“ a celuilalt sirb, Jane Gavalovski, acesta fiind asteptat aseara sa revina din tara natala, unde a plecat pentru a-si aduce actele necesare permisului de munca. In concluzie, cu exceptia lui Mariko Daouda (suspendat), Pavel Badea nu va avea alte indisponibilitati pentru prima etapa.


Alb-albastrii au efectuat ieri doua antrenamente, in regim de semicantonament. Sedinta de pregatire de dimineata a fost alcatuita din doua segmente, in sala si pe terenul sintetic, iar cel de-al doilea s-a desfasurat doar pe gazonul artificial.


Oficialii olteni asteapta raspunsul celor de la Building Vinju Mare pentru un nou meci amical simbata, de la ora 15.00, la Turnu Severin, in cazul unui refuz urmind sa se joace o partida de verificare la Craiova, de la aceeasi ora, pe „Ion Oblemenco“, intre cele doua echipe ale Stiintei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS