17.6 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024

Opriti caderea!

HC Lignitul Tirgu Jiu are de luat astazi o revansa in fata propriilor suporteri dupa ultimele doua rezultate negative cu Uztel si cu HCM Constanta. De la ora 17.00, in Sala Sporturilor, jucatorii lui Liviu Andries au ocazia sa-si incinte din nou sustinatorii cu o victorie impotriva gruparii UCM Resita, care este antrenata de fostul tehnician al gorjenilor Petre Avramescu. In ultima partida cu HCM Constanta, campionii i-au spulberat pe olteni in prima repriza cu 21-9, obligindu-i pe spectatorii constanteni sa scandeze „Sinteti penibili“ si „Plecati acasa“. Partea a doua a fost echilibrata, scorul fiind egal 14-14, insa diferenta din prima parte a contat decisiv in rezultatul final, 35-23.


Criza de forma a celui mai bun marcator al tirgujienilor, Marian Filip, continua, acesta reusind abia trei goluri in cele 60 de minute de joc. Postul de extrema stinga la Lignitul este complet descoperit, dupa ce Ghira, Mihoci, Alesu si Enache s-au accidentat. Primii doi sint indisponibili pina la sfirsitul campionatului, fiind nevoiti sa se opereze de menisc si ruptura de ligamente, Alesu este suspectat de ruptura musculara, iar Enache are mai multe contuzii dupa jocul de la Constanta. Clenciu va fi probabil urmatoarea solutie pe partea stinga.


Tehnicianul oaspetilor, Liviu Andries, a pus infringerea pe instabilitatea de la nivelul conducerii, admitind ca handbalistii sai au facut cel mai slab joc al campionatului: „Trecem printr-o perioada mai grea, deoarece se fac schimbari. Directorul nostru care ne sustinea financiar a fost inlocuit si acest lucru isi pune amprenta asupra evolutiei echipei. Este cel mai slab meci al Lignitului din acest campionat. Daca in tur am incurcat campioana, acum nici vorba sa emitem pretentii.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS