14.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatii ii lipseste mentalitatea de odinioara!“

„Universitatii ii lipseste mentalitatea de odinioara!“

– Cum te simti printre olteni, ai invatat perfectul simplu?!


– Am invatat foarte usor limba de comunicare de aici, ca sa zic asa. Nu asta-i problema… Ma inteleg bine cu coechipierii si in afara terenului, ma simt bine. Cel mai bine ar fi sa ne intelegem perfect pe terenul de joc.


– In unele amicale, suporterii nu au fost prea incintati de jocul echipei, iar simbata chiar v-au apostrofat. Pe buna dreptate, nu?


– Au dreptate, eu ii inteleg. Suporterii trebuie insa si ei sa inteleaga ca echipa trece printr-o perioada grea. Am gasit Universitatea pe ultimul loc, iar aceste apostrofari, intr-un meci amical pe care l-am cistigat, nu ne ajuta cu nimic in acest moment. Dimpotriva, s-ar putea sa ne faca rau! Noi sintem cu totii constienti de gravitatea lucrurilor… Vom face tot ce putem ca sa scoatem echipa din situatia asta rusinoasa din clasament, dar si mai mult.


– Adica?


– Daca s-ar putea sa ajungem si in finala Cupei, apoi sa si cistigam Cupa României, ar fi ideal.


– Dupa aceste amicale, sint totusi destule motive de ingrijorare…


– Am recunoscut-o, nici noi nu sintem multumiti de evolutia noastra. Dar, cum sa spun, pina la urma am cistigat simbata meciul. Conteaza rezultatul… Am citit astazi (ieri – n.r.) in ziare ca unele divizionare A au pierdut amicalele desfasurate cu divizionare B. Asa ca…


– N-are rost sa staruim asupra unor partide de verificare fara nici o importanta in clasament, dar evolutia a deranjat…


– Inteleg bine ce deranjeaza, dar trebuie sa se inteleaga momentul actual al echipei. Cum sa mai spun? Exista asupra noastra o apasare a rezultatelor. Sper ca in campionat sa avem o altfel de evolutie, sa cistigam meciurile, adica sa obtinem punctele necesare. De multe ori, jocul in sine este pe planul doi. Rezultatul conteaza in clasament.


– Esti un jucator cu experienta, de aceea te intreb: in afara de omogenitate, ce crezi ca-i lipseste acum Universitatii?


– Mentalitatea! Faima si jucatori exista aici, la Universitatea. Trebuie sa existe acea mentalitate care a fost pe vremuri in Craiova, fotbalisti care nu se speriau de echipele din Capitala, nici de cele titrate din Europa, chiar jucau de la egal la egal…


– Nu putem trai din amintiri…


– Nici n-am vrut sa spun asta, ci noi, cei care imbracam acum tricoul alb-albastru, nu trebuie sa ne multumim cu putin. Eu spun ca exista si acum un lot valoros la Universitatea Craiova.


– Ce pronostic jucam la meciul cu FC Arges?


– Si eu o sa joc: 1 solist!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS