13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Steaua este cel mai accesibil adversar“

„Steaua este cel mai accesibil adversar“

Calificati in optimile Cupei UEFA, jucatorii echipei spaniole Villarreal se bucura ca vor intilni in aceasta faza a competitiei pe Steaua Bucuresti. Desi nu vor avea ocazia sa-si ia revansa in fata Valenciei dupa eliminarea suferita in semifinalele Cupei UEFA din sezonul trecut, elevii lui Manuel Pellegrini au primit cu satisfactie vestea ca vor intilni formatia româna in optimile Cupei UEFA.


Intr-un interviu acordat presei iberice, dupa mansa secunda a 16-imilor Cupei UEFA cu Dinamo Kiev (2-0), mijlocasul Santiago Cazorla a spus ca Steaua este cel mai accesibil adversar pe care formatia sa putea sa-l intilneasca in optimile competitiei si ca ii convine ca va juca impotriva ros-albastrilor. „E mai bine ca intilnim Steaua, pentru ca Valencia este, indiferent de ce s-ar spune, o mare echipa. Imi pare rau ca nu s-a calificat, dar, sincer, imi convine ca-i intilnim pe români. Mi se par adversarii cei mai accesibili“, a spus Cazorla, care a marcat un gol in returul cu Dinamo Kiev.


Portarul „Submarinului galben“, Jose Manuel Reina Paez, nu se teme ca va primi gol pe „El Madrigal“ in mansa secunda a confruntarii cu Steaua. „Spuneti ca nu am mai primit gol acasa in cupele europene de 17 meciuri? Sincer, deja le pierdusem numarul. Nu ma intereseaza daca Steaua va reusi sa marcheze pe terenul nostru daca am reusi sa o eliminam. Unii ar putea spune ca este vorba de noroc, dar mie nu-mi place sa spun asa, pentru ca intr-o buna zi norocul poate sa ne paraseasca“, a spus Reina.


Meciul tur dintre Steaua si Villarreal este programat pe 10 martie, la Bucuresti, iar mansa secunda pe 16 sau 17 martie, in Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS