16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Si «satelitul» juca mai bine“

„Si «satelitul» juca mai bine“

Evolutia alb-albastrilor din prima repriza nu a incins spiritele numai in tribune, ci si la oficiala, unde patronul Dinel Staicu a avut o reactie dura la adresa jucatorilor. Nici Badea nu a fost menajat, dar fara a i se pune sub semnul incertitudinii actuala postura. „Jucatorii nu stiu sa stea in teren, alearga ca mustele fara cap, parca sint filmati cu incetinitorul sau au venit acum de la circiuma. Daca aduceam «satelitul», cistigam la scor cu Vinju Mare. Vreau sa discut cu Badea sa vad de ce unii se prezinta asa slab, dar nu iau in calcul schimbarea antrenorului cu o saptamina inaintea inceperii returului“, a spus finantatorul echipei din Banie, evident deranjat de atitudinea titularilor in prima repriza a partidei de simbata.


Omologul lui Dinel la echipa adversa a fost o femeie, Mihaela Giuca. Patroana lui Building nu a luat insa loc la tribuna oficiala, ci s-a agitat la marginea terenului mai mult decit antrenorul principal, Dumitru Balu. „Stau pe banca tehnica inca de cind echipa era in Divizia D, pentru ca simt mai bine jocul de acolo. Nu ma bag peste Badea, dar echipa lui nu a aratat nimic. Sint sigura insa ca nu acesta este potentialul jucatorilor craioveni“, a spus patroana – presedinta – antrenoarea celor de la Vinju Mare.


Echipa oaspete a fost incurajata de o galerie zgomotoasa formata din aproximativ 100 de persoane, care la un moment dat au scandat numele echipei din Banie. De asemenea, antrenorul primei adversare a craiovenilor din retur, Sorin Cirtu, a fost prezent la meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU