13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri este expert in rezilieri de contracte

Ranieri este expert in rezilieri de contracte

Presa iberica a dezvaluit ca oficialii clubului Valencia vor fi nevoiti sa-i plateasca antrenorului italian Claudio Ranieri aproximativ 11 milioane de euro, daca nu vor ajunge la un acord cu acesta in privinta rezilierii contractului.


„Avocatii lui Claudio Ranieri vor incepe astazi negocierile cu cei de la Valencia pentru a gasi o solutie. Daca Ranieri nu va fi de acord cu un compromis, spaniolii vor trebui sa-i plateasca italianului aproximativ 11 milioane de euro, desi acesta a stat doar opt luni pe banca tehnica a echipei. Ranieri este expert in rezilieri de contracte, magnatul rus Roman Abramovici fiind nevoit sa verse in contul lui Ranieri noua milioane de euro atunci cind italianul a plecat de la Chelsea, dupa numai un sezon“, a scris jurnalul AS.


Consiliul de Administratie al Valenciei a hotarit vineri seara sa-l demita pe Claudio Ranieri din functiile de antrenor principal si manager general, ca urmare a eliminarii in 16-imile Cupei UEFA in fata Stelei. Echipa va fi pregatita pina la sfirsitul sezonului de Antonio Lopez, care ii va avea ca secunzi pe Luis Sanchez Duque si Lluis Pascual, in timp Juan Torrijo va fi preparator fizic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS