13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Buca si Scarlat duc o viata extrasportiva care lasa de dorit“

„Buca si Scarlat duc o viata extrasportiva care lasa de dorit“

Dupa terenurile impecabile din Turcia, „pandurii“ revin astazi la mocirla autohtona. La ora 16.00, jucatorii lui Sandoi vor regasi zapada si baltile pe care le-au lasat in urma acum doua saptamini, placerea unui antrenament cu mingea fiind substituita de calvarul alergarii prin noroiul care inconjoara operele lui Brincusi, singura solutie acceptabila. „Am venit cu vremea rea“, s-a invinovatit Sandoi.


Decizia de aminare a returului nu l-a surprins pe tehnician, pentru ca a anticipat-o de mult timp, de cind a stabilit ca pregatirile sa fie reluate pe 17 ianuarie, cu o saptamina intirziere fata de majoritatea divizionarelor B. Argumentele fostului international iau in calcul si echipa nationala: „Cred ca a fost o decizie normala. Daca prima divizie nu putea fi aminata, deoarece jucatorii au nevoie de meciuri oficiale in picioare, pentru ca partida cu Olanda bate la usa, la Diviziile C si B nu ne grabeste nimeni“.


Pina pe 12 martie, echipa Pandurii va mai disputa un singur amical, simbata, in fata unei divizionare C. Sandoi ar dori ca acesta sa se dispute pe stadionul „Municipal“ daca vremea ii va permite, in caz contrar meciul putind fi si anulat pentru a nu risca alte accidentari. In prezent, lista indisponibililor medical este lunga si ii cuprinde pe Lapadat, Cimpan, Buca, Scarlat, Nica, Vintilescu si Arcanu.


„Ne avantajeaza saptamina de pauza in plus pentru ca avem o serie de accidentati pe care putem sa-i recuperam. Cu Lapadat si Cimpan nu vor fi probleme, vor fi recuperati pina la ora jocului cu CS Otopeni. Nici la Vintilescu nu-mi fac probleme. O sa faca tot ce depinde de el. De asta este capitanul echipei. Am incredere in profesionalismul lor“, a afirmat antrenorul gruparii gorjene. „Ma ingrijoreaza inconstanta lui Buca de cind a venit la Tirgu Jiu. Este mai mereu accidentat. Cred ca duce o viata extrasportiva care lasa de dorit“, a opinat Sandoi.


Scarlat nu face nota discordanta fata de Buca. Din sapte saptamini, doar doua a fost apt si este in urma cu pregatirea. Astazi, el va merge la un consult la doctorul Pompilu Popescu pentru a se stabili un diagnostic. Si in cazul lui verdictul lui Sandoi este dur: „Inclin sa cred ca viata extrasportiva este de vina“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS