17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUltima repetitie pentru retur

Ultima repetitie pentru retur

Pandurii Tirgu Jiu a incheiat stagiul de pregatire din Antalya cu o victorie, 1-0, in fata formatiei din prima liga a Rusiei, FC Rostov. Golul a fost marcat de Radoi (foto), in minutul 87, acesta transformind un penalti obtinut de Gengiu.


Si in acest joc, ca in toate celelalte ale turneului din Turcia, antrenorul Emil Sandoi a folosit noul sistem de joc, 4-4-2, renuntind, se pare, la cel folosit in turul campionatului, 3-4-1-2. Fiind ultima repetitie inaintea debutului returului, tehnicianul gorjenilor a folosit in primul unsprezece numai jucatori apti pentru prima etapa cu CS Otopeni. Din pacate, problemele la nivelul virfurilor s-au agravat, o data cu accidentarea lui Cimpan, din minutul 25. Singurul atacant de meserie din lot este noua achizitie, Mircea Ilie, „condamnat“ sa fie titular in prima etapa, avind in vedere ca Lapadat, Vintilescu, Cimpan, Buca si Scarlat, toti jucatori de profil ofensiv, sint accidentati, iar Iulian Stefan este suspendat.


Linia de mijloc pare batuta in cuie, Popete, Vancea, Negut si Ursu neavind contracandidati, mai ales ca Nica este nerefacut, iar Bertea suspendat. Singurul compartiment unde exista concurenta este cel defensiv. Sandoi are doi portari de aceeasi valoare, Lung si Balaet, si sase fundasi care se lupta pentru patru locuri. Iar scorurile inregistrate in Antalya demonstreaza siguranta defensivei „pandurilor“ si scoate in relief carentele ofensive. In cinci jocuri, gorjenii au inscris de patru ori si au primit un singur gol, si acela in minutul 86 in fata campioanei Serbiei, Steaua Rosie Belgrad.


Pandurii a inceput partida cu FC Rostov in formula: Balaet – C. Popescu, Bogoi, Radoi, Trofin – Popete, Vancea, Negut, Ursu – Cimpan, Ilie. La jumatatea primei reprize, tehnicianul oltenilor a facut prima schimbare fortata, Gengiu luindu-i locul lui Cimpan. Cu treizeci de minute inainte de final, Sandoi i-a mai folosit pe Craciunescu, Lecoviste, Bertea si Stefan, iar in minutele de prelungire au mai evoluat M. Nicola si Cristea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS