17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii se vor pregati la Saftica

Tricolorii se vor pregati la Saftica

Selectionerul Victor Piturca a spus ca, in proportie de 90 la suta, va miza pe baza de la Saftica, in vederea pregatirii meciului pe care nationala României il va disputa, pe 26 martie, in compania Olandei, in preliminariile Cupei Mondiale din 2006. „Cel mai important lucru pentru mine este faptul ca avem terenuri, unde mai pot ramine dupa antrenament cu jucatorii. Cantonamentul a fost renovat, este un loc mai intim si stam toti pe acelasi culoar, spre deosebire de Izvorani“, a mai spus Piturca. Totusi, un mare dezavantaj pe care Piturca l-a remarcat este lipsa unei sali de recuperare.


In afara de baza de la Saftica, Victor Piturca a mai luat in calcul bazele de la Izvorani si Pro Rapid.


Olanda – România se va juca pe „De Kuip“


Federatia Olandeza de Fotbal a comunicat forului de la Bucuresti ca partida de seniori Olanda – România, din preliminariile Cupei Mondiale 2006, se va disputa pe stadionul „De Kuip“ din Rotterdam, pe 4 iunie, cu incepere de la ora 21.30. Pe stadionul „De Kuip“ isi disputa meciurile de pe teren propriu echipa Feyenoord Rotterdam.


Stadionul „De Kuip“ a fost inaugurat in urma cu 68 de ani, pe 27 martie 1937, cu ocazia partidei Feyenoord – Beerschot, scor 5-2, si are o capacitate de 51.180 de locuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS