13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStim o sfertfinalista

Stim o sfertfinalista

Lyon este singura calificata certa in sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa disputarea primei manse a optimilor. Campioana Frantei s-a dovedit superioara celei din Bundesliga, pe care a invins-o cu 3-0 chiar pe „Weserstadion“, prin golurile marcate de Wiltord (‘9), Diarra (’77) si Juninho (’80). Cu trioul Wiltord-Frau-Govou in avanposturi, iar Malouda si Juninho la sustinere, Lyon a demonstrat ca nu a mers in Germania sa se apere, deschizind scorul repede si profitind apoi de naivitatea defensivei care nu mai este condusa, precum in sezonul precedent, de Baumann si Krastajic. Pe final, Le Guen si-a permis chiar sa le permita tinerilor Ben Arfa, Nilmar si Clement sa se familiarizeze cu aerul Ligii Campionilor, care devinde tot mai tare o data cu accederea in antepenultima faza.


„Desi rezultatul este mult prea aspru, recunosc ca Lyon a fost o echipa mult prea inteligenta fata de noi. Am fost mereu cu un pas in urma lor si nu ne-am impus jocul, asa ca am alergat degeaba pentru a reduce diferenta. Ne-au pedepsit de cite ori au avut ocazia“, a spus dupa meci Thomas Schaaf, antrenorul care a adus dupa multi ani titlul la Bremen.


„Sintem aproape sigur calificati in faza urmatoare, dar trebuie sa nu uitam ca mai avem un meci retur. Experienta acumulata in Liga Campionilor in ultimii ani ne-a ajutat enorm si am reusit sa speculam ocaziile create, iar acesta a fost factorul cel mai important al partidei“, a precizat Paul Le Guen, un tehnician care nu mai are batai de cap in privinta mansei secunde din optimi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS