9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMancini nu mai conteaza pe Recoba

Mancini nu mai conteaza pe Recoba

Situatia lui Alvaro Recoba la Inter este tot mai delicata. Cu toate ca atacantul uruguayan a fost tot timpul slabiciunea patronului Massimo Moratti, acesta platindu-l regeste chiar si cind lustruia banca de rezerve, antrenorul Roberto Mancini nu mai are de gind sa conteze pe un jucator care nu confirma atunci cind este nevoie de el. Desi a avut ceva probleme in compartimentul ofensiv pentru meciul de la Porto, tehnicianul nerazzurrilor nu l-a inclus pe Recoba in lotul care a facut deplasarea in Portugalia. Mancini i-a folosit in atac pe Adriano si Martins, ultimul, care a si marcat, acuzind in zilele precedente dureri la spate, iar Vieri, si el nerefacut complet, a intrat in ultimele zece minute.


„In munca pe care o fac, cel mai dificil este sa las pe cineva acasa, pentru ca am 26 de jucatori in lot. Este doar o alegere de natura tehnica si imi apartine, nu exista un alt motiv“, a explicat Roberto Mancini decizia sa de a nu conta pe Recoba in meciul cu FC Porto. Chiar daca tehnicianul lui Inter nu a dorit ca creeze prea multe valuri, probabil ca acesta s-a uitat putin si pe statistici, defavorabile uruguayanului.


„Chinezul“ nu a marcat niciodata impotriva echipelor mari, nici in campionat si nici in cupele europene. Debutul sau in Europa, in 2000, a fost un fiasco, 48 de minute in meciul Inter – Helsingborg, din returul preliminariilor pentru Liga Campionilor, cind a ratat un penalti care ar fi putut duce meciul in prelungiri, italienii fiind astfel eliminati de suedezi, iar sezonul compromis. In editiile urmatoare, nerazzurri au infruntat nume mari, ca Barcelona sau Arsenal, dar Recoba nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor. Cea mai mare deziluzie a provocat-o in confruntarea cu Milan din 2003, in semifinalele Ligii Campionilor, cind Cuper l-a titularizat in zadar in ambele manse. In campionat, atacantul sud-american a evoluat in 16 partide impotriva lui Juve si Milan, fara sa marcheze vreun gol, el putindu-se lauda doar cu doua reusite in poarta lui AS Roma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS