17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCrespo a dat lovitura pe „Old Trafford“

Crespo a dat lovitura pe „Old Trafford“

Carlo Ancelotti s-a temut foarte mult de confruntarea cu Manchester, mai ales ca nu se putea baza pe doi jucatori extrem de importanti, Sevcenko si Inzaghi, si a mizat pe un rezultat de egalitate. A folosit un singur atacant, Hernan Crespo, ajutat din linia mediana de Kaka, Seedorf si Rui Costa, insa milanezii nu au evitat lupta, jucind deschis.


Suporterii lui Manchester au fost mai intii preocupati sa protesteze impotriva miliardarului american Malcolm Glazer, care si-a anuntat intentia de a cumpara clubul, pe care l-au amenintat cu moartea, iar apoi l-au luat in colimator pe fostul jucator al formatiei engleze, Jaap Stam. Fanii lui United au tresarit la ocaziile lui Rooney si C. Ronaldo, iar sperantele lor au crescut cind, in partea secunda, in teren a intrat, dupa o pauza de trei luni, golgheterul Ruud van Nistelrooy. Golul a picat insa in poarta gazdelor, Crespo speculind o greseala a portarului Carroll, care nu a putut retine sutul lui Seedorf (’78), iar, pina in final, Milanul ar mai fi putut marca de doua ori daca brazilianul Kaka nu ar fi ales sutul in locul unei pase in careu.


„Este un gol important, nu este unul ca oricare altul, avind in vedere ca l-am marcat pe «Old Trafford», dar acesta nu ne ofera deocamdata nimic, pentru ca mai sint 90 de minute de jucat“, a afirmat dupa meci atacantul argentinian, care s-a declarat multumit de faptul ca AC Milan reuseste sa aiba prestatii bune in partidele cu echipele de calibru. „Este un lucru bun ca reusim sa jucam foarte bine in meciurile cu echipele importante. Este fundamental pentru noi sa avem astfel de prestatii“, a incheiat Crespo.


Ancelotti este precaut


Succesul de pe „Old Trafford“ l-a multumit pe Carlo Ancelotti, dar tehnicianul milanez si-a avertizat imediat elevii ca trebuie sa ramina cu picioarele pe pamint. „Aceasta este doar jumatatea luptei. Mai sint 90 de minute de joc si nu va fi deloc usor sa ne calificam. Manchester a inceput in forta, dar noi am preluat controlul partidei si am avut mai mult posesia mingii. In repriza secunda am suferit doar in primul sfert de ora. Obiectivul nostru a fost sa marcam un gol. Spre finalul meciului am mai avut sansa de a inscrie, pentru ca United a fost nevoita sa alerge dupa egalare. Este un rezultat care ramine in istorie“, a fost de parere Ancelotti, care crede ca se afla doar la jumatate drumului si ca exista sansa sa cistige din nou Champions League.


Nici Sir Alex Ferguson nu a renuntat la ideea calificarii, fiind convins ca Manchester poate intoarce rezultatul pe „San Siro“. „A fost un meci de inalta calitate. Milanul a jucat deschis, stiind ca sansa lor cea mare este aici. Noi am avut destule ocazii in prima repriza, dar nu am stiut sa profitam de ele. Dupa golul primit am continuat sa facem greseli. Nu era corect ca Ruud van Nistelrooy sa evolueze de la inceput. Revenind intr-un meci ca acesta este dificil dupa o absenta atit de mare. In ceea ce priveste returul, putem sa marcam in deplasare. Va fi foarte greu pentru noi, dar nu mai dificil ca in meciul cu Juventus de acum sase ani“, a afirmat antrenorul „diavolilor“ englezi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS