9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampioana remizelor

Campioana remizelor

Interul a plecat neinvinsa din fieful detinatoarea trofeului Ligii Campionilor si a facut un pas important spre sferturile de finala ale competitiei. Pe „Dragao“, trupa lui Mancini a mai scos un egal, al 20-lea in acest sezon, din 40 de partide, confirmindu-si statutul de campioana a remizelor. In ultimul deceniu, nerazzurri nu au mai avut o serie atit de buna de rezultate pozitive, insa, paradoxal, chiar daca sint neinvinsi in Europa, in campionat nu prea mai au sanse la titlu, aflindu-se la 11 puncte in spatele lui Milan si Juventus.


La Porto, italienii au mizat pe viteza de reactie a lui Martins, pe contraatac, in timp ce gazdele si-au incercat norocul mai mult cu suturi de la distanta. Si, desi cu dureri la spate din cauza unei colici renale, nigerianul a lovit in minutul 24, finalizind o centrare a lui Stankovic. Lusitanii au ripostat mai mult in partea secunda, cind milanezii au cedat initiativa, iar eforturile lor s-au concretizat in minutul 61. Fundasul Ricardo Costa a fost pe faza la o minge intoarsa de Costinha si scapata de Toldo, trimitind in plasa de pe linia portii. Portughezii au prins curaj si au fortat prima infringere a Interului, dar au reusit doar sa-i supere pe milanezi, care au fost foarte aproape sa se impuna, daca Vitor Baia nu ii bloca, in extremis, pe Martins si Cambiasso.


Egalul de pe „Dragao“ nu l-a multumit pe tehnicanul interistilor, Roberto Mancini afirmind ca, desi este un rezultat pozitiv, i-a lasat un gust amar. „Imi pare rau pentru felul cum a decurs partida. Ne-am descurcat bine, am avut destule ocazii, pacat ca am primit un gol stupid. Meritam sa cistigam, este singura amaraciune“, a spus Mancini, care il sustine in continuare pe Adriano, cu toate ca brazilianul a fost si de aceasta data ineficient (nu a mai marcat de aproape trei luni): „A avut evolutii mai bune cu alte ocazii, dar, incet-incet, revine la valoarea sa adevarata.“ Nici noul antrenor al portughezilor, Jose Couceiro, nu a fost satisfacut de rezultat, „venit dupa o greseala in defensiva“, insa a recunoscut ca echipa sa a jucat „mai mult cu inima decit cu capul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS