13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBorbely a fost trimis la reciclare

Borbely a fost trimis la reciclare

Csaba Borbely a fost imprumutat de Stiinta Craiova pina la sfirsitul editiei de campionat 2004-2005 la FC Oradea, ocupanta locului al treilea in Seria B3, la cinci puncte distanta de Jiul Petrosani si Gaz Metan Medias. Originar din orasul de pe Crisul Repede, Borbely va juca in ofensiva formatiei antrenate de Marian Bondrea alaturi de Daniel Stan, golgheterul divizionarei B, despre care s-a zvonit ca ar fi fost dorit in iarna aceasta de clubul oltean. De asemenea, FC Oradea ii va plati contractul lui Borbely in perioada de imprumut.


„Trebuie sa facem ceva in privinta unor atacanti care nu au reusit sa dea vreun gol in tur, desi au avut destule sanse“, spunea Pavel Badea in urma cu doua luni, iar in acest moment Mircea Ilie si Csaba Borbely nu se mai afla in lotul pentru retur al craiovenilor.


Patronul Dinel Staicu este convins ca Borbely isi va reveni la FC Oradea, iar din vara va avea un cuvint de spus pentru Universitatea Craiova: „Cind l-am luat, era un fotbalist valoros, dar in cei aproape doi ani petrecuti la Craiova nu s-a integrat deloc“, a afirmat Dinel Staicu.


Borbely a venit la Stiinta in vara lui 2003, de la Astra Ploiesti, reusind sa inscrie doar trei goluri intr-un an si jumatate, desi a beneficiat de credit din partea tuturor antrenorilor care au condus echipa din Banie in aceasta perioada.


In prezent, antrenorul craiovean are la dispozitie sase atacanti: Stevanovic, Gavalovski, Dragan, I. Iordache, Edu Magri si Stoianof. Desi va fi testat de Pavel Badea si in urmatorul meci amical, sirbul Jane Gavalovski va semna cu siguranta in zilele urmatoare un contract cu gruparea olteana.


Ungureanu si Badaluta la Slatina


Conducerea Stiintei a decis ieri sa-i imprumute la Oltul Slatina, pina in vara, pe atacantul Cristian Ungureanu si pe fundasul Lucian Badaluta. Ungureanu a suferit recent o operatie de menisc si isi va relua antrenamentele peste doua saptamini, in timp ce Badaluta a efectuat pregatirea de iarna cu echipa satelit a clubului din Banie.


Aceasta decizie a fost luata pentru a da posibilitatea tinerilor jucatori ai Stiintei sa evolueze la formatia antrenata de Ionel Luta, clasata pe locul secund in seria C5, avind ca obiectiv promovarea in esalonul al doilea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS