13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValencia vrea sa se inscrie in Cupa Intertoto

Valencia vrea sa se inscrie in Cupa Intertoto

Cotidianul iberic Levante a scris ieri ca responsabilii clubului Valencia au decis sa inscrie echipa in Cupa UEFA Intertoto, pentru a evita sa nu mai evolueze intr-o competitie europeana in sezonul viitor. „Situatia delicata a echipei nu ofera incredere, astfel ca gruparea de pe «Mestalla» are pastrat un «as in mineca»“, a notat Levante, care a adaugat ca seful departamentului de relatii externe al clubului, Paco Real, trebuie sa inscrie echipa pentru aceasta competitie pina miine.


Cotidianul citat a scris ca directorul sportiv al clubului, Eduardo Macia, a fost insarcinat sa evalueze randamentul actualului lot, inainte de a se lua o decizie pentru viitor. „Macia, care a fost prezent la meciul Real Madrid – Juventus Torino, din optimile Ligii Campionilor, va merge in România alaturi de echipa si va trebui sa studieze schimbarile tactice ale antrenorului Ranieri in meciul cu Steaua“, a scris Levante.


Publicatia citata a informat ca marti, la centrul sportiv de la Paterna, suporterii au afisat un banner pe care scria: „Ranieri, canalie, afara de pe «Mestalla»“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS