15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSirbii stiu sa dea gol

Sirbii stiu sa dea gol

Oltul – „U“ Craiova 2-3


• Stadion: „Municipal“, spectatori: 3.000.


• Au marcat: Chirila ’44, Marta ’45-p / Stevanovic ’28, Didu ’39-autogol, Gavalovski ’43.


Oltul: Zdrinca – Dita, Ciobanu, Didu, Sandulescu – Stanescu, Baciu, Marta, Georgescu – Dida, Chirila. Au mai jucat: Raceanu, Savulescu, Constantin, Ciugulea, L. Ion, V. Rada, Dumitrescu, Rosca, G. Stanca. Antrenor: Constantin Stancu.


„U“ Craiova: Guso – Buhus (’46, Murgan), Dobre (’65, Vigariu), Rachita (’67, Moti), Bordeanu (’46, Marquinhos) – Bundea, Papura (’46, Lutu), Schumacher (’73, Daouda), Plesan – Stevanovic (’60, Dragan), Gavalovski (’46, Edu Magri). Antrenor: Pavel Badea


• A arbitrat: Zoltan Szekely (Slatina).


Badea a avut ieri penultima ocazie de a-si testa jucatorii inaintea reluarii sezonului. La Slatina, ca si in meciul cu FC Caracal, antrenorul craiovean a folosit un schelet caruia ii cauta un craniu, iar acesta a fost incropit ieri de cei doi jucatori sirbi, Stevanovic si Gavalovski.


Dobre a fost incercat in centrul defensivei, alaturi de Rachita, Stiinta fiind lipsita in prima etapa din retur de titularul Daouda. De asemenea, Schumacher a aparut in primul „unsprezece“, din schema iesind Lutu, cel mai certat jucator de Badea in repriza secunda.


In primele 25 de minute, Stiinta si-a cunoscut adversarul, spectatorii tresarind doar la bara lui Plesan, care a reluat cu capul in urma cornerului executat de Bundea. Apoi s-a ajuns si la goluri, cinci in 20 de minute. Bundea a stat la originea celor trei reusite ale alb-albastrilor si a dovedit ca se simte excelent in banda dreapta, unde a fost sprijinit permanent de Buhus. In minutul 28, Zeno a patruns in viteza pina aproape de poarta adversa si a intors excelent in centrul careului, de unde Stevanovic n-a iertat. In minutul 39, acelasi Bundea a centrat, iar Didu a deviat, suprinzindu-l pe Zdrinca, iar peste patru minute, mijlocasul Craiovei l-a servit impecabil pe Gavalovski, care s-a „lasat“ pe minge, trimitind-o puternic cu capul pe coltul scurt.


Gazdele au replicat imediat prin Chirila – gol cu capul din careul mic in urma unui corner, mingea fiind prelungita de pe coltul scurt, iar apoi in urma unui penalti contestat de craioveni. Repriza secunda nu a adus nimic interesant, ocaziile importante fiind trecute in dreptul gazdelor.


Cum s-au miscat achizitiile


Cei doi sirbi au aratat ca nu au nevoie de prea multe ocazii pentru a marca, dovedind un simt al portii remarcabil, dar si o conditie fizica precara. Rachita a fost sigur in aparare, Schumacher s-a evidentiat mai putin decit in meciul cu Caracalul, incercind totusi doua voleuri din afara careului care au trecut putin pe linga poarta. In schimb, Dragan a dezamagit din nou, zbatindu-se inutil, iar cind a avut ocazia de a marca a tras slab in bratele portarului slatinean. Edu s-a impiedicat de citeva ori de minge, iar Marquinhos poseda tehnica buna, insa e nesigur in aparare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS