13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonald Koeman sau Didier Deschamps l-ar putea inlocui pe Ranieri

Ronald Koeman sau Didier Deschamps l-ar putea inlocui pe Ranieri

Antrenorii Ronald Koeman (Ajax Amsterdam) si Didier Deschamps (AS Monaco) sint pe lista posibililor inlocuitori ai tehnicianului Claudio Ranieri la FC Valencia. Este clar ca Ranieri nu va continua la Valencia, deoarece a ajuns intr-o situatie-limita. O eliminare in fata echipei Steaua sau o noua infringere in campionat ar insemna alibiul perfect pentru a demite un antrenor care trece prin cele mai proaste momente ale sale in fotbalul spaniol. Koeman ar fi gata sa revina in Spania, de aceasta data ca antrenor. Koeman nu este singura optiune a conducerii, pe lista aflindu-se si fostul jucator al Valenciei, Didier Deschamps, actualul antrenor de la AS Monaco.


Potrivit presei iberice, una dintre conditiile care ii vor fi impuse viitorului antrenor va fi „dezitalienizarea“ echipei. In prezent, in lotul echipei spaniole sint cinci jucatori italieni: Amedeo Carboni, Emiliano Moretti, Stefano Fiore, Bernardo Corradi si Marco Di Vaio.


Presedintele clubului Valencia, Juan Bautista Soler, este pregatit sa faca importante modificari in lotul formatiei spaniole, constient fiind ca nu numai antrenorul Claudio Ranieri este vinovat de rezultatele slabe din acest sezon. Multi dintre membrii Consiliului de Administratie, incepind cu presedintele, sint constienti ca Ranieri nu este singurul vinovat de toate relele cu care se confrunta Valencia. Ei cred ca multi dintre jucatori nu evolueaza la nivelul la care ar trebui si ca este nevoie de o revolutie in propriul vestiar. O schimbare ce va consta nu numai in aducerea de noi jucatori, pentru ca asta s-a intimplat deja in acest sezon, cind au fost adusi sase fotbalisti, ci in plecarea unor nume importante, care pina nu de mult pareau de neatins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS