12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu se plinge ca nu are imagine buna la FRF

Condescu se plinge ca nu are imagine buna la FRF

„Pandurii Tirgu Jiu a avut parte de o presa nu prea prietenoasa“, s-a plins presedintele Marin Condescu. Acest lucru s-a repercutat, sustine oficialul gorjenilor, asupra imaginii candidatei la promovare la Federatia Româna de Fotbal (FRF), una destul de sifonata in ciuda priteniei sale cu influentul om de fotbal Alexandru Boc.


Nu numai ziaristii sint vinovati de acest lucru, dar si jucatorii, care prin atitudinea lor neprofesionista din afara terenului ofera subiecte de presa: „Sintem priviti la federatie cum se transmite de aici. In primul rind sint de vina jucatorii, ca daca n-ar fi fost cazul lui Scarlat, nu ar fi putut ziaristii sa inventeze prea mult“. Inaintea derbiului cu FC Sibiu, fotbalistii Scarlat si Mihai Nicolae, aflati sub influenta alcoolului, l-au amenintat cu bataia pe paznicul unui hotel din Tirgu Jiu, acesta depunind ulterior o plingere la Politia Municipala.


Trebuie amintit presedintelui ca nu ziaristii s-au imbatat inaintea unui meci important, ci jucatorii platiti de clubul Pandurii. Imaginea sifonata a „pandurilor“ la FRF este data de atitudinea sfidatoare a conducatorilor si nicidecum de presa, care relateaza doar realitatile din teren. Recent, Pandurii nu a trimis nici unul dintre cei noua oficiali aflati in organigrama clubului la sedinta de prelucrare pentru obtinerea licentei in cazul promovarii. Directorul de licentiere al FRF, Viorel Duru, i-a sanctionat verbal, spunind ca „Pandurii nu este interesata de promovare, daca nu s-a prezentat“.


„Discutiile interne fac rau clubului“


Condescu a recunoscut ca a existat un conflict intre antrenorul Emil Sandoi si responsabilul cu delegatiile oficiale, Pompiliu Popete, care a rabufnit in ultima etapa din turul campionatului, cind a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu Building Vinju Mare. Si aceste neintelegeri au facut rau clubului si presa nu are nici o vina.


„Intre Popete senior si Sandoi poate mai sint discutii, pe care i-am rugat sa le rezolve intre ei, ca intre barbati, si pe viitor eu sper sa nu mai apara astfel de discutii. Rolul lui Popete senior nu este altul decit sa se ocupe de delegatiile oficiale. El nu are nici un cuvint de spus in alcatuirea echipei, transferuri sau delegari de alte competente. N-ar trebui sa fie nici o discutie intre el si Sandoi. Nu are nici o vina presa ca spune despre niste neintelegeri dintre doi oameni din conducere, care nu pot sa le rezolve prin discutii si negocieri, si atunci exista aceste izbucniri, care nu fac decit rau clubului“, a spus Condescu.


Ultimul meci


Pandurii Tirgu Jiu sustine astazi al cincilea amical al stagiului de pregatire din Antalya, iar simbata urmeaza sa se intoarca in tara. Acesta va fi, probabil, ultimul joc de pregatire al echipei lui Sandoi, daca returul campionatului va debuta pe 5 martie, cum este stabilit. Gorjenii au mai jucat patru meciuri in Turcia in primele patru zile ale turneului, reusind doua victorii, 1-0 cu Pobedskidze Lubin (Polonia, liga II) si 2-1 cu Steaua Rosie Belgrad si doua remize incheiate fara gol, 0-0 cu FC Ameri (Georgia, liga II) si cu Amur (Rusia, liga II).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS