22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGavalovski: „Fac tandem bun cu Stevanovic“

Gavalovski: „Fac tandem bun cu Stevanovic“

– Jane, cum ai ajuns la Craiova?


– Am ajuns cam greu, la ora 3.00 azi-noapte, dupa ce am plecat luni la ora 17.00 de la Belgrad. Serios vorbind, am ajuns prin intermediul impresarului meu, care mi-a spus ca echipa din Craiova cauta un atacant.


– Stii pe ce loc este echipa la care ai venit?


– Cunosc faptul ca este pe ultima pozitie la finalul turului, dar nu ma sperie acest lucru, deoarece mi s-a spus ca este o echipa buna, cu traditie in fotbalul românesc si a facut achizitii importante in perioada de iarna. Am ajuns noaptea trecuta, dar, din cite am apucat sa vad, orasul este frumos, stadionul m-a impresionat, iar oamenii de aici sint amabili.


– Ce altceva mai stii despre fotbalul din România?


– Am vazut o singura formatie jucind, pe Steaua, care s-a intilnit anul acesta cu Zeleznik in Cupa UEFA.


– Ai semnat cu Stiinta?


– Nu am semnat. Stiu ca vom avea miine (astazi – n.r.) un meci amical si antrenorul se va pronunta in privinta mea.


– Prezinta-ti cariera de pina acum.


– Am jucat sase ani la Rad Belgrad, unde am fost coechiper cu Stevanovic si am facut un tandem bun cu el in atac. Sper sa jucam din nou impreuna in ofensiva echipei din Craiova si sa marcam multe goluri. Am evoluat un an in Grecia, la echipa Pas Giannina, iar in ultimele sase luni am fost in lotul lui Obilic Belgrad.


– La Craiova s-a auzit ca ai fi fost reprofilat fundas…


– Nu stiu cine a lansat acest zvon, dar nu este adevarat. Am jucat atacant in cele opt meciuri pentru Obilic si am marcat doua goluri.


– Te-a dat afara nevasta lui Arkan?


– Nu s-a intimplat astfel. Dupa decesul lui Arkan, echipa nu a mai beneficiat de acelasi sprijin, la finalul turului acestui campionat au plecat 15 jucatori de baza, iar pentru retur vor evolua fotbalisti de la echipa de tineret. Echipa va retrograda cu siguranta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS