15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo se poate bate la titlu

Energo se poate bate la titlu

Echipa de futsal Energoconstructia Craiova a reusit luni seara cea de-a 11-a victorie consecutiva in Divizia A si a urcat pe locul cinci in clasament, cu 37 de puncte, pozitie care ii permite sa intre in play-off cu doua puncte. Craiovenii au invins in etapa a 23-a pe CIP Deva, cu 5-4, dupa un meci dramatic. La pauza, oaspetii conduceau cu 3-2, iar pe final oltenii au intors rezultatul, scor 5-3. Hunedorenii au inlocuit portarul cu un jucator de cimp pentru a avea superioritate numerica, dar au reusit un singur gol, in penultima secunda de joc. Pentru Energo au inscris Cioboiu, Pantelimon, Popescu (2) si Girgel, in timp ce pentru oaspeti au marcat Al-Ioani (3) si Cioboiu – autogol.


In cadrul seriei pozitive de 11 victorii, Energo a reusit sa invinga si echipele care o devanseaza in clasament, Bodu, CIP Deva, Futsal Constanta si Odorheiu Secuiesc, avind astfel dreptul sa spere la cistigarea campionatului, in ciuda handicapului de puncte fata de adversarele din play-off.


Intr-un alt meci al etapei a 23-a, Senic Craiova a fost invinsa acasa de MGA Bucuresti, viitoarea adversara a lui Energo, cu 0-3. Senic se va deplasa la sfirsitul saptaminii la Tirgu Mures, pentru meciul cu o contracandidata la evitarea retrogradarii, AFC Transilvania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS