17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu si Temelescu nu respecta suporterii

Condescu si Temelescu nu respecta suporterii

Pandurii Tirgu Jiu a inregistrat al doilea rezultat de egalitate in turneul din Antalya, 0-0, cu echipa din liga a doua din Rusia, Amur. Cu o zi inainte, elevii lui Sandoi au terminat tot la egalitate, 0-0, cu o formatie de divizie secunda din Georgia, FC Ameri. Gruparea gorjeana va mai sustine un singur joc de pregatire in Turcia, cu o adversara nedesemanta inca, antrenorul Emil Sandoi acuzind oboseala acumulata de fotbalistii sai dupa cele patru partide programate in tot atitea zile.


Desi in cantonamentul din Antalya este si purtatorul de cuvint al clubului, Viorel Temelescu, suporterii „pandurilor“ nu pot beneficia de informatii despre rezultatele favoritilor, acesta fiind prea ocupat, probabil, cu vizitarea locurilor istorice din Turcia. Temelescu, cel care este obligat prin natura functiei sale in cadrul clubului sa ofere informatii tuturor jurnalistilor, face discriminari in rindul acestora in functie de simpatiile sefului sau, Marin Condescu. Deranjat de adevarurile semnalate de presa, asa-zisul presedinte al clubului care se vrea in Divizia A, Marin Condescu, nu ofera transparenta cu care se lauda in institutiile de presa servile intereselor sale, refuzind sa ofere informatii anumitor ziaristi.


Lasind la o parte lipsa conferintelor de presa sau aroganta cu care sint tratati cei care transmit informatia in rindul suporterilor, sefii clubului din Tirgu Jiu trebuie sa constientizeze ca acela care plateste biletul de intrare la stadion merita sa fie la curent cu ultimele noutati, chiar daca acestea vin din Antalya.


Daca, in urma cu un an, aceiasi conducatori s-au ingramadit sa viziteze Italia, acestia nu au pierdut prilejul ca pe lista lor turistica sa se numere si Turcia.


Banalul Predeal, locul pregatirii fizice centralizate, nu a intrat in atentia sefilor de la Pandurii, delegatia fiind condusa de antrenorul Emil Sandoi, insa in Antalya atit Condescu, cit si Temelescu au simtit nevoia sa fie alaturi de echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS